Imagini virale la Varșovia! Selecționerul Poloniei a fost dat dispărut: „S-a îmbrăcat cu pelerina pentru invizibilitate”. Video

Imagini virale la Varșovia! Selecționerul Poloniei a fost dat dispărut: „S-a îmbrăcat cu pelerina pentru invizibilitate”. Video

Polonia a câștigat ultima partidă amicală înainte de startul Campionatului European din Germania. Naționala din care face parte și Robert Lewandowski, jucătorul celor de la FC Barcelona, s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Turciei.

Imagina virale la Varșovia! Selecționerul Poloniei a fost dat dispărut: „S-a îmbrăcat cu pelerina pentru invizibilitate”

Partida de la Varșovia a oferit și un moment mai puțin întâlnit pe terenurile de fotbal. Camerele TV l-au căutat pe Michal Probierz, selecționerul Poloniei, dar după câteva momente, tehnicianul nu se mai regăsea în cadru și a fost dat „dispărut”.

Probierz a fost mascat de un jucător al Poloniei, iar când locul în care era așezat acesta a revenit în cadru, antrenorul era de negăsit. Cel mai probabil, selecționerul s-a ridicat de pe bancă pentru a da indicații.

Imaginile amuzante din timpul partidei au devenit imediat virale, iar fanii sportului „rege” au reacționat: „Pentru astfel de lucruri mă uit la meciuri”, „Unde s-a dus?”, „Poate apare direct la EURO”, „S-a îmbrăcat cu pelerina pentru invizibilitate” sau „Una dintre cele mai amuzante faze pe care le-am văzut în ultima vreme”, au fost doar câteva dintre reacții

Vezi mai jos momentul amuzant cu selecționerul Poloniei:

Wiedziałem że Michał Probierz jest niesamowity ale że umie znikać to nie. pic.twitter.com/4cj5Xz9q8q

— Wojtek🇮🇹🇵🇱🇫🇷🇹🇷🇭🇺 (@Wojtek_07) June 10, 2024

Polonia are mari probleme înaintea turneului final din Germania

În ciuda faptului că a reușit să câștige meciul amical cu Turcia, scor 2-1, lucrurile nu stau chiar bine pentru polonezi. După ce s-a anunțat că Arkadiusz Milik, jucătorul celor de la Juventus, va rata pentru a doua oară în carieră Campionat European din cauza unei accidentări, Polonia riscă să mai piardă doi oameni de bază pentru EURO 2024.

După ce a deschis scorul în minutul 12, grație unei execuții frumoase la colțul lung, Swiderski s-a bucurat prea tare și a călcat strâmb. Imediat după, atacantul polonez a cerut schimbare iar locul său în teren a fost luat de Piatek.

Ba mai mult, veștile rele nu au încetat pentru Michal Probierz. Robert Lewandowski, jucătorul celor de la FC Barcelona, a cerut să fie înlocuit din cauza unei probleme medicale.

Atât el, cât și Swiderski, sunt în pericol să rateze EURO 2024, turneu care va lua startul pe data de 14 iunie și se va termina pe data de 14 iulie. Polonia se află în grupa D, alături de Franța, Austria și Olanda.

Selecționata lui Michal Probirez va debuta la EURO 2024 pe 16 iunie, de la ora 16:00, în fața „Portocalei mecanice” , formație care a reușit să câștige meciul cu Islanda, scor 4-0.