Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan. Ce acuzații îi aduce și primele declarații ale impresarei: „M-au sunat vecinii” VIDEO

Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan. Ce acuzații îi aduce și primele declarații ale impresarei: „M-au sunat vecinii” VIDEO

Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan și a acuzat-o că i-a furat un skijet. Celebra impresară a filmat întregul moment și a făcut primele declarații despre situația în care s-a aflat.

După ce Anamaria Prodan anunța recent că s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf și că au îngropat securea războiului, acum un nou scandal a izbucnit între cei doi. Antrenorul de fotbal a mers cu poliția peste fosta parteneră de viață și a acuzat-o că i-a furat un skijet. Amintim faptul că în urmă cu câteva săptămâni, Reghe a depus plângere penală și susținea că îi lipsesc bunuri materiale în valoare de peste 600.000 de euro. Printre acestea se numără o mașină Ferrari 488 GTB evaluată la peste 300.000 de euro, un Mercedes Maybach cu o valoare de peste 200.000 de euro, o barcă Mastercroft X Star 2014, evaluată la peste 100.000 de euro, și un ATV.

Impresara s-a trezit cu poliția, fiind acuzată că i-ar fi furat un skijet lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a filmat întregul moment și l-a postat pe rețelele de socializare. Ea susține că a dus skijetul la reparat, iar acesta este un bun comun, pentru că încă este căsătorită cu tatăl fiului ei.

„Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici și domnul Reghecampf… uitați cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf. Sesizare făcută la poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva …(…) Domnul Reghecampf pune poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce. Deci cam despre asta este vorba. (…) Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege. Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit doar să-l ia și să-l vândă și pe ăsta că are nevoie de foarte mulți bani. (…) Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură. Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum. (…) M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva.(…) Am aflat acum că a venit să ia skijet-ul și că l-a declarat furat. Eu am spus la televizor că sunt în proprietatea familiei”, spune Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

„Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să își vezi copilul, Laurențiu Reghecampf?”

În momentul în care vedeta a spus că ea va lua acasă skijetul, Laurențiu Reghecampf a răbufnit. Antrenorul de fotbal a acuzat-o pe impresară că a vândut mai multe dintre bunurile comune. Anamaria Prodan s-a enervat la culme și i-a reproșat că nu și-a mai văzut copilul de 3 ani și nici nu a dorit să vină la festivitatea pe care o avuse în ziua respectivă la școală.

Anamaria Prodan: Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă.Laurențiu Reghecampf: Nu există așa ceva!Anamaria Prodan: Aoleu! Este bunul copilului meu!Laurențiu Reghecampf: Nu este bunul nimănui!Anamaria Prodan: Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să își vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?Laurențiu Reghecampf: Am venit să recuperez ce ai vândut tu.Anamaria Prodan: Eu nu am vândut nimic. (…) Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! (…) Uite-te puțin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viața. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere, la GSP. (…) Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, și pe care imediat a venit să îl sustragă și pe acesta. Dacă voi puteți să credeți așa ceva!

Reacția oficială a Poliției

„La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17.47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat. În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la fața locului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru desfășurarea activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La fața locului s-a prezentat și o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susținut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluționarea partajului.

Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat și femeia care a sosit la fața locului”, au transmis oamenii legii într-un comunicat de presă.