Marcel Ciolacu anunță construirea a încă unui stadion: „Lăsați-mă să vă fac o surpriză”

Marcel Ciolacu anunță construirea a încă unui stadion: „Lăsați-mă să vă fac o surpriză”

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunțat că „foarte curând” va fi promovată o Hotărâre de Guvern privind construcţia unui nou stadion în Slatina. Declarația a fost făcută chiar în acest municipiu.

 

Ciolacu anunță construcția unui stadion în Slatina

 

Premierul a spus că a prioritizat proiectele ce au vizat stadioane în oraşe mai mari: „Lăsaţi-mă să vă fac o surpriză – şi nu dumneavoastră, ci slătinenilor şi colegilor mei (…) Erau Piteştiul, Constanţa şi cu Timişoara care au venit toate trei în acelaşi calup şi au fost la indicatori înainte prevăzuţi şi prinşi şi acum urmează primăriile reşedinţă, municipiile reşedinţă de judeţ care nu au aceeaşi anvergură ca şi… Ăsta este adevărul, că trebuie să recunoaştem, Slatina sau Buzăul nu au anvergura Constanţei, Timişoarei în acest domeniu. (…) Dar, cu adevărat, trebuie să ai şi priorităţi”.

 

Ciolacu: Haideţi să nu căutăm vinovaţi

 

Acesta a mai spus că nu trebuie căutați vinovați pentru faptul că proiectul a întârziat. O aluzie la disputele dintre liderii locali ai PNL şi PSD.

„Haideţi să nu căutăm vinovaţi. (…) Evident că la Slatina este nevoie de un stadion nou. Cu adevărat, acest lucru va aduce şi obligaţii şi din partea primarului, şi din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, pentru că vor trebui să aibă şi o echipă de fotbal mai bună. Eu ce vă spun cu certitudine – el este în acest moment în lucru, la CNI şi la Ministerul Dezvoltării, şi hotărârea de guvern va fi promovată cât mai repede. (…)

Slatina arată un oraş şi aşezat, şi curat, şi ordonat, un oraş care se dezvoltă. (…). Restul, cu cine a blocat, cum a blocat, nu aşa se câştigă (alegerile). Eu vă spun, din funcţia de prim-ministru pe care vremelnic o ocup: se va promova curând hotărârea de guvern pentru un nou stadion, foarte curând”, a mai afirmat premierul Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Reacția vine în contextul în care preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a susţinut vineri că hotărârea de guvern ar fi fost blocată la solicitarea candidatului PNL la primărie, Mario De Mezzo.