Mihai Stoica, uluit de prestația ”tricolorilor” în amicalul România – Bulgaria 0-0: ”Nimeni nu poate înțelege nimic după acest meci”

Mihai Stoica, uluit de prestația ”tricolorilor” în amicalul România – Bulgaria 0-0: ”Nimeni nu poate înțelege nimic după acest meci”

”Tricolorii” au remizat în penultimul joc de pregătire înaintea turneului final. A fost o prestație care îl pune pe gânduri pe selecționerul Edi Iordănescu, deoarece jucătorii noști au părut departe de concentrarea pe care ar trebui să o arate în Germania.

Mihai Stoica, prima reacție după România – Bulgaria 0-0

La finalul întâlnirii România – Bulgaria 0-0, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, a mărturisit că nu a înțeles nimic din jocul echipei noastre și s-a arătat surprins de erorile fotbaliștilor noștri.

”Înțeleg că am trimis oameni să observe jocul Ucrainei. Poate și ei au trimis oameni să vadă jocul nostru. Nu au înțeles nimic. Dacă eram eu aș fi spus ‘Cald la București’. Nimeni nu poate înțelege nimic după acest meci.

E regretabil că jucătorii de la care ai așteptări au comis erori. Mă refer la jucători ca Drăgușin și Marin. E păcat că nu am câștigat ca moral. E presezon. Nu se pun astea! Crezi că e o mare problemă când faci egal în pregătire? Bulgarii au jucat agresiv, dar au respectat adversarul.

Mi-a plăcut foarte mult părul lui Rațiu… E o nuanță deosebită. Probabil a făcut-o că a fost ignorat de antrenor și acum vrea să-i atragă atenția. Bine că nu a fost roz, că ziceai că e vată pe băț. Au jucătorii chestia asta… Dacă și Griezmann se face roz…”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Meciul cu Ucraina se va desfășura după alte coordonate

Oficialul campioanei României s-a arătat încântat de faptul că Edi Iordănescu nu l-a schimbat pe Dennis Man după ce acesta a ratat lovitura de la 11 metri și crede că la jocul împotriva Ucrainei de la EURO 2024 totul va decurge într-un alt mod.

”Eu știu că Edi a făcut un gest frumos față de Man. Cred că l-ar fi schimbat când l-a scos pe Mihăilă. Dar după ce a ratat penalty-ul, Edi l-a lăsat pe teren, că poate și-ar fi reparat greșeala. Pentru că e o greșeală mare.

Meciul ăsta nu are nicio legătură cu Ucraina! De ce? Noi vom aștepta în acel meci, nu vom încerca să ne impunem meciul. Ucraina are individualități incredibile. Noi trebuie să fim cinici, să fim inteligenți. Dacă nu pierdem, suntem cu un pas în runda următoare”, a explicat Mihai Stoica.

La rândul său, fostul internațional Basarab Panduru nu se aștepta la această remiză albă în amicalul cu Bulgaria, dar a încercat să le găsească scuze jucătorilor echipei naționale a României.

”Parcă nu vedeam 0-0 și jocul ăsta, chiar dacă e amical. Nu mă gândeam la acest rezultat. Dar poate au făcut antrenamente mai tari și poate asta e o explicație. Poate nu sunt într-o formă bună, erau probleme când voiau să dea drumul la sprint. Meciul nu a fost cel mai reușit. Aspecte pozitive nu prea sunt”, a spus Panduru.