Moarte suspectă în Italia. O româncă de 55 de ani, găsită fără suflare în propria casă

Moarte suspectă în Italia. O româncă de 55 de ani, găsită fără suflare în propria casă

Caz șocant în Italia. O româncă a fost găsită moartă în propria locuință. Femeia de 55 de ani locuia în Via Biasi, alături de iubitul ei. Momentan, autoritățile nu au descoperit cauza morții.

Româncă a fost găsită fără suflare de către partenerul ei

Moartea misterioasă a unei românce a semănat panică într-un cartier din Italia. Femeia de 55 de ani a fost găsită fără suflare chiar în casa sa. Sosiți la fața locului, anchetatorii au luat în calcul diverse ipoteze care ar fi putut duce la finalul tragic.

Românca de 55 de ani locuia alături de partenerul său. Găsită fără suflare și fără niciun indiciu care să îi conducă pe o anumită pistă, anchetatorii nu au exclus nici varianta unei posibile crime.

Românca, pe numele ei Elena Scurtu a fost găsită fără suflare la scurt timp după miezul nopții. Deși autoritățile au ajuns destul de repede la fața locului, femeia nu a mai putut fi salvată.

Potrivit Frosinone News, românca nu locuia singură în casă, ceea ce a ridicat mai multe semne de întrebare în rândul anchetatorilor. Chiar dacă nu au ajuns la o concluzie în acest caz, imediat după ce au declarat decesul, autoritățile au demarat o anchetă.

Elena Scurtu și partenerul ei se certau des, așa că anchetatorii l-au audiat pe bărbat

Fiind vorba despre o moarte suspectă, anchetatorii au luat în calcul toate ipotezele. Nu au omis nici măcar ipoteza unei crime, deși, inițial, nu au fost sesizate semne care să îi ducă pe această pistă.

Pe corpul victimei nu au fost sesizate semne de agresiune sau violență. Anchetatorii nu au găsit nici semne care să indice un atac armat sau o posibilă sugrumare.

Dată fiind lipsa acestor semne, munca autorităților nu este deloc una ușoară. De ore întregi de când au fost chemați la fața locului, carabinierii lucrează intens pentru a soluționa moartea misterioasă.

Cel care a sunat la serviciile de urgență a fost nimeni altul decât partenerul ei în vârstă de 50 de ani. Acesta a apelat autoritățile la ora 3 noaptea. Fiind prima persoană care a găsit-o pe Elena Scurtu decedată în casă, bărbatul nu a scăpat nici el de audieri.

Potrivit informațiilor, relația dintre el și femeia decedată nu era deloc lipsită de scandaluri. Certurile dintre ei erau destul de intense și, din când în când, se ajungea chiar și la acte de violență.