Motivul pentru care Marina Almășan și Georgică Cornu nu s-au căsătorit. O ceruse de nevastă, dar ea i-a înapoiat inelul: „Nu va mai găsi unul ca mine”

Motivul pentru care Marina Almășan și Georgică Cornu nu s-au căsătorit. O ceruse de nevastă, dar ea i-a înapoiat inelul: „Nu va mai găsi unul ca mine”

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație, iar abia acum s-a aflat că vedeta fusese cerută în căsătorie de omul de afaceri din Timișoara. Pentru Cancan, el a dezvăluit că după ce s-au separat, vedeta i-a înapoiat inelul de logodnă, dar și hainele pe care el la avea la ea.

După căsnicia cu regretatul cântăreț Victor Socaciu, Marina Almășan a început o relație cu Georgică Cornu. Pe timpul celor 12 ani de relație, cei doi nu au locuit împreună, prezentatoarea de la Televiziunea Română a stat în București, iar omul de afaceri în Timișoara.

Au mers în multe vacanțe împreună, însă în ultimii ani relația s-a răcit sau cel puțin așa a declarat Marina Almășan zilele trecute, când a anunțat despărțirea de omul de afaceri. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane.

Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind, din păcate, să suplinească acest gol”, a povestit ea.

Georgică Cornu: „Mi-a trimis inelul cu care am cerut-o și verighetele”

Acum, Georgică Cornu dezvăluie că el o ceruse în căsătorie pe Marina Almășan, îi dăduse și inelul și împreună cumpărase și verighetele. Spune că nu s-au putut căsători din cauza unor probleme pe care el le-a avut în justiție. La despărțire, ea i-a înapoiat totul.

„Eu o cerusem de soție, pentru că fosta nevastă a zis că-mi dă divorțul, dar m-a ținut zece ani așa. Am considerat-o tot timpul ca pe soție. I-am dat și inelul, am luat cu ea și verighetele, din Israel. (…)

Mi-a trimis inelul cu care am cerut-o și verighetele. Mi l-a mai returnat o dată, dar i l-am dat înapoi. Acum vreo lună, cineva a sfătuit-o să-mi trimită hainele acasă. Eu chiar eram pregătit să mă mut în București. Le-a trimis la adresa unde stă fosta nevastă. Nu era acasă nici ea, nici arabul ei. Le-am zis băieților că nu mă interesează nicio haină. Puteam să mă duc eu să le iau”, a spus el pentru Cancan.

Cu toate acestea, Georgică Cornu speră să se împace cu Marina Almășan, despre care spune că o iubește în continuare. „Nu va mai găsi unul ca mine, care să facă ce am făcut eu pentru ea. Nu i-am făcut scene de gelozie vreodată. (…) I-am propus ieri să mergem împreună la Milano, să ne rezolvăm problemele, mai ales că vine și ziua ei. Dacă vrea, să luăm și două camere. Are mailul de la mine”, a încheiat el.

„Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri”

În schimb, zilele trecute, Marina Almășan spunea că vrea să rămână prietenă cu fostul iubit după despărțire. „Cu siguranță, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit Destinul fiecăruia dintre noi. Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri.

Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri”, a zis vedeta TVR.