O femeie a scăpat la milimetru, după ce a vrut să-și facă un selfie în fața unui tren în mișcare, în Mexic | VIDEO

RMAG news

Într-o încercare inconștientă de a surprinde fotografia perfectă, o femeie s-a postat în fața locomotivei cu abur „The Empress 2816”, la Ramos Arizpe, în vestul Mexicului. Deși telefonul ei a fost lovit de tren și aruncat, femeia amatoare de selfie-uri a scăpat miraculos, relatează Excelsior și Milenio.

Fascinația pentru „Împărăteasă”, așa cum este cunoscută această garnitură, i-a determinat pe mulți să ignore propria siguranță în căutarea fotografiei perfecte, cu consecințe care ar putea fi fatale.

Oamenii subestimează pericolul reprezentat de un tren în mișcare, chiar și atunci când sunt cunoscute cazuri tragice legate de imprudențe similare. Recent, o tânără fusese accidentată mortal de locomotivă, în Nopala, Hidalgo, în timp ce încerca să-și facă un selfie.

Videoclipul incidentului de la Ramos Arizpe, înregistrat pe 5 iunie, arată femeia care se apropie periculos de șine, Încearcă să se întoarcă pentru a-și face un selfie, dar telefonul ei este lovit de tren. A scăpat cu viață ca prin minune.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

#Coahuila | 🚂😱 ¡Cuidado con el tren! Una mujer estuvo cerca de ser arrollada por la locomotora de vapor en su paso por #RamosArizpe. El celular de la fémina salió volando al ser golpeado por el ferrocarril, mientras que ella no resultó lesionada.#Enlace13Saltillo pic.twitter.com/cng9tc0u1J

— Enlace 13 Saltillo (@enlace13_) June 2, 2024

Construită în 1930, „Împărăteasa” a pornit din Calgary, Canada, pe 24 aprilie. Garnnitura emblematică se află „în turneu” prin Statele Unite și Mexic, prin amabilitatea Canadian Pacific Kansas City (CPKC).

Chulada de máquina !!! La locomotora Empress 2816 “La Emperatriz “Construida en 1930, inició su viaje desde Calgary, Canadá, el 24 de abril. En su recorrido por Estados Unidos y México, cortesía de Canadian Pacific Kansas City (CPKC)Cortesía a quien corresponda pic.twitter.com/yHbVIrQZRB

— Habitantes del Rock (@habitantesdrock) June 5, 2024