O femeie s-a dus la serviciu, deși abia fusese înjunghiată de soț, în București. Victima a ascuns fapta. Ce le-a spus aceasta colegilor de muncă

O femeie s-a dus la serviciu, deși abia fusese înjunghiată de soț, în București. Victima a ascuns fapta. Ce le-a spus aceasta colegilor de muncă

Situație absolut șocantă în București. O femeie a mers la serviciu, la scurt timp după ce a fost înjunghiată de soț.

Victima a ascuns fapta. Ea a spus că a fost vorba doar despre un accident. Colegii femeii au sunat de urgenţă la 112, când au văzut în ce stare este, conform Antena3 CNN.

 

Ce precizări au făcut procurorii în acest caz

 

Femeia a mers la serviciu, deși se simțea extrem de rău. Ea fusese înjungiată în spate de către soț. Deși le-a zis colegilor că a fost vorba despre un accident, aceștia au devenit suspecți la vedere rănii din spatele femeii și au anunțat autoritățile.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (în vârstă de 63 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt: La data de 27.04.2024, în jurul orei 14:30, în timp ce se afla în locuința comună din municipiul București, sector 4, inculpatul a agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 60 de ani, aruncând în ea cu un cuțit de bucătărie, provocându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng postero-inferior, penetrantă, perforantă, cu ruptură splenică, hemotorax și hemoperitoneu.

Acționând în acest mod, inculpatul a acceptat suprimarea vieții victimei, rezultat care nu s-a produs din hazard și datorită îngrijirilor medicale. Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, au precizat procurorii într-un comunicat.

 

Ce urmează să se întâmple în acest caz

 

În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.