Oana Roman a dat anunț matrimonial după „mariajul toxic” cu Marius Elisei. Ce își dorește de la viitorul iubit: „Cineva să mă protejeze”

Oana Roman a dat anunț matrimonial după „mariajul toxic” cu Marius Elisei. Ce își dorește de la viitorul iubit: „Cineva să mă protejeze”

Oana Roman e pregătită pentru o nouă relație. După mariajul de lungă durată cu Marius Elisei și despărțirea cu scandal de acesta, vedeta își caută un nou partener, alături de care vrea să trăiască în liniște.

În septembrie 2023, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv. Bărbatul și-a făcut bagajele și a plecat din casa vedetei, s-a și mutat cu noua iubită alături de care are o relație stabilă. Dacă el și-a refăcut deja viața amoroasă, Oana încă e singură, dar acum a dat anunț că e pregătită pentru o nouă relație.

Pe un grup de Facebook, Oana Roman a dat anunț matrimonial. S-a descris în câteva cuvinte, deși ea nu mai avea nevoie de nicio prezentare, căci e persoană publică, zilnic apare în presă. Apoi a spus și ce își dorește de la viitorul partener, ce pretenții are.

Oana Roman: „Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine”

Nu caută lucruri materiale, ci liniște și să se simtă protejată. „Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine şi cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut”, a transmis Oana Roman, care în final s-a rugat că nu fie „dată la ziar”.

Vedeta nu s-a bucurat însă de discreție, căci postarea ei a ajuns pe mai multe site-uri de presă imediat, semn că viața ei stârnește atenția fanilor. „Vă rog eu nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut o și pe asta”, a încheiat Oana Roman.

Reacția Oanei Roman după ce s-a speculat deja că are un nou iubit

La sfârșitul lunii mai vedeta a mers la mare, acolo unde a petrecut timp de calitate alături de prietenii săi. Oana Roman s-a relaxat câteva zile pe litoralul românesc și a sărbătorit venirea verii așa cum se cuvine. Pe contul său de Instagram, Oana Roman a postat la un moment o fotografie cu un bărbat misterios, iar mulți s-au grăbit să creadă că aceasta are un nou iubit.

După ce imaginea a apărut în mediul online, mulți au speculat că fiica lui Petre Roman nu mai este singură și și-a găsit jumătatea. Oana Roman a făcut acum primele declarații și spune că totul a fost o joacă, iar despre viața ei amoroasă nu va mai vorbi de acum înainte.

„Să vă explic o treabă, dragilor ziariști, dragilor femei fără preocupări! Eu arunc momeli, pentru că îmi place să mă joc cu voi și voi le mușcați. Îmi place! Am spus și repet: viața mea privată este privată și va rămâne așa.

Dacă voi avea sau am o relație sau pe cineva, nu veți ști, nu o să apară nicio poză, nu o să pun nicio poză și nu o să știți nimic. Tot ce apare, dacă apare ceva, e doar o joacă și o momeală, ca să mă amuz și să mă distrez, dar adevărul din spate…”, a declarat Oana Roman, în mediul online.

Fiica lui Petre Roman s-a despărțit oficial de Marius Elisei în toamna anului trecut, după ce încercase de mai multe ori să salveze căsnicia cu tatăl fiicei sale. La scurt timp după despărțirea de Oana Roman, Marius a întâlnit o altă femeie și în prezent formează un cuplu fericit de câteva luni.