Oana Zăvoranu își calcă pe orgoliu și cere bani. Pentru ce are nevoie de susținere financiară

Oana Zăvoranu își calcă pe orgoliu și cere bani. Pentru ce are nevoie de susținere financiară

Într-o mișcare surprinzătoare, Oana Zăvoranu a făcut un apel public pentru a strânge fonduri pentru proiectele sale cinematografice. Ea a dezvăluit că, deși are scenariile pregătite pentru a fi aduse pe ecrane, se confruntă cu dificultăți financiare serioase

O prezență constantă în industria showbiz-ului, dar și a afacerilor, Oana Zăvoranu a recunoscut recent că a cheltuit o moștenire semnificativă și se confruntă acum cu dificultăți financiare serioase. Într-o tentativă sinceră, Oana Zăvoranu a solicitat ajutor financiar din partea celor care dispun de resurse pentru a-și îndeplini visele cinematografice.

Metroul, transformat în sală de mese de către un călător înfometat

„M-am hotărât să fac ceea ce știu să fac cel mai bine și la ce mă și pricep să fac cel mai bine. Nu pot, însă, singură, ci cu ajutorul celor care au puterea financiară să o facă. Și am zis să las aici intenția, că mai departe Dumnezeu o duce acolo și la cine trebuie să ajungă. Am două scenarii înscrise la OSIM, după care se pot face niște filme și seriale sublime.

Rog sponsorii interesați să investească și în filme/seriale frumoase, adevărate și care nu au mai fost făcute în România, să mă contacteze. Eu personal sunt sătulă de ghiorțăielile și penibilitățile de la TV și nu numai, trase parcă toate la indigo și făcute pe bază de nepotisme. Hai să facem și filme adevărate’, a spus Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

În ultimii ani, Oana Zăvoranu s-a implicat în diverse afaceri, inclusiv o clinică medicală și un magazin online de haine, însă nu toate au avut succesul dorit. Acum, cu pasiunea sa pentru cinematografie, vedeta a dezvăluit că a depus deja două scenarii la OSIM și că are o echipă pregătită să le aducă la viață pe ecrane. Totuși, lipsa de fonduri a întârziat demararea proiectelor.

Gafă halucinantă: Cum au desfigurat ucrainenii steagul României înaintea meciului de la Euro 2024