Percheziții la Poliția Locală Sector 1. Surse: Șefi din instituție sunt acuzați de luare de mită / Reacția primarului Clotilde Armand

Percheziții la Poliția Locală Sector 1. Surse: Șefi din instituție sunt acuzați de luare de mită / Reacția primarului Clotilde Armand

Percheziții, marți dimineață, la Poliția Locală Sector 1. Potrivit surselor G4Media, sunt vizați șefi din instituție, care ar fi luat mită. Explicații au venit și de la Clotilde Armand (USR), primarul sectorului.

 

Descinderi la Poliția Locală Sector 1

 

Potrivit surselor citate, șefi din Poliția Locală Sector 1 sunt acuzați că ar fi luat mită între 5.000 și 20.000 de euro de la patronii teraselor de pe raza sectorului.

Dosarul ar viza infracțiuni de luare de mită, trafic de influență și divulgare de informații nedestinate publicității.

 

Reacția lui Clotilde Armand la perchezițiile de la Poliția Locală

 

Clotilde Armand, primarul USR al Sectorului 1, a explicat pe Facebook: „Fosta echipă din administrația PSD – PNL care lua șpagă la Poliția Locală Sector 1 este destructurată. Sunt percheziții ale ofițerilor anticorupție, în această dimineață, la Compartimentul Control Activități Comerciale. Este vorba de polițiștii locali care fac verificări la cluburi, terase, comercianții din piețe etc. Reamintesc că săptămâna trecută ofițerii DGA au ridicat 12 polițiști locali suspectați că ar fi luat mită – în urma unei plângeri venită din partea mea. Așa se reformează instituțiile publice!”.