Poșta Română face un pas spre viitor cu primii „angajați” roboți. Beneficii pentru clienți

Poșta Română face un pas spre viitor cu primii „angajați” roboți. Beneficii pentru clienți

Conform unui comunicat al companiei, clienții vor putea plăti serviciile a peste 200 de furnizori, incluzând facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite și diverse taxe și impozite, atât în București, cât și în restul țării.

„Ne-am angajat să transformăm Poșta Română într-o companie agilă și orientată spre client. Terminalele de plată din oficiile poștale din București reduc semnificativ timpul de așteptare la ghișeu și marchează încă un pas în direcția digitalizării și modernizării Companiei”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale „Poșta Română”.

Cum se folosesc aparatele self-service

Utilizarea terminalelor self-service este foarte simplă: clienții trebuie doar să scaneze codul de bare de pe factură și să urmeze instrucțiunile afișate pe ecran. Meniul intuitiv este proiectat pentru a fi accesibil chiar și celor fără experiență în tehnologie. Reprezentanții companiei asigură că personalul poștal va fi disponibil pentru a oferi asistență clienților care au nevoie de ajutor.

Pe lângă digitalizarea serviciilor, Poșta Română va continua să ofere și opțiuni tradiționale de plată la ghișeele poștale, inclusiv prin intermediul factorului poștal, pentru a răspunde tuturor nevoilor și preferințelor clienților.

Această inițiativă reprezintă un pas important spre modernizarea și eficientizarea serviciilor oferite de Poșta Română, consolidând poziția companiei în era digitală și îmbunătățind experiența clienților săi.