Prima conferință de presă a lui Mbappe, după transferul la Real Madrid: „Voi sta minimum 5 ani aici. La PSG au existat oameni care m-au făcut nefericit”

Prima conferință de presă a lui Mbappe, după transferul la Real Madrid: „Voi sta minimum 5 ani aici. La PSG au existat oameni care m-au făcut nefericit”

Campania de transferuri a madrilenilor a început în forță, care l-au anunțat deja pe Kylian Mbappe. Starul lui PSG pleacă după șase ani petrecuți la Paris, liber de contract, sub furia conducerii clubului.

Kylian Mbappe, fericit după transfer

Francezul s-a arătat extrem de fericit după transferul în curtea madrilenilor, care-l doresc de peste doi ani. Kylian Mbappe a spus că transferul este un vis îndeplinit pentru el, dar și că se simțea nefericit la Paris.

„Toată lumea știe pe acum, voi fi jucătorul lui Real Madrid, voi sta minimum 5 ani aici. Este o bucurie imensă, un vis devenit realitate. Sunt foarte entuziasmat să ajung la acest mare club, cel mai mare din lume.

Sunt extrem de mândru să pot sosi la acest club, la care am visat mereu să fiu. Vreau să le mulțumesc tuturor care m-au ajutat direct sau indirect. Vin cu multă smerenie, emoțiile sunt mari, dar port o responsabilitate, fiind căpitanul naționalei Franței.

Nu voi răspunde la alte întrebări decât cele care țin de selecționată. Prefer să protejez echipa națională, pentru că avem o vară grozavă înaintea noastră”, a spus Kylian Mbappe in deschiderea conferintei.

Conferința de presă a continuat pe subiectul Real

„Sunt fericit. Sunt foarte fericit, poți vedea acel zâmbet pe fața mea… și un jucător fericit poate evolua mult mai bine. Ar fi păcat dacă aș spune că sunt nemulțumit la PSG pentru că acum am noul meu club. Dar au fost oameni și lucruri care m-au făcut nefericit.

Întotdeauna am visat să fiu jucător de la Real Madrid. Florentino Perez a avut întotdeauna încredere în mine. Dacă te uiți la asta din punct de vedere tehnic, acest sezon este cel mai scăzut după standardele mele.

Dacă ar trebui să mă gândesc la toate lucrurile prin care am trecut, acest sezon ar fi cel mai bun pentru mine. Pentru mine, EURO este mai complicat de câștigat decât Cupa Mondială.

Am văzut mesaje de la idolii mei, Cristiano, Ramos, Casillas, viitorii mei coechipieri, toată lumea. Mi-au atins inima. Le mulțumesc tuturor. Paris Saint-Germain mi-a spus sincer că nu voi juca tot sezonul.

Luis Enrique și Luis Campos m-au salvat“, a spus Kylian Mbappe, într-o conferință de presă a naționalei Franței, imediat după ce transferul în capitala Spaniei a fost anunțat oficial de club, dar și de Fabrizio Româno, cunoscutul jurnalist.

Real Madrid, dream team

Real Madrid și-a construit un dream team pentru sezonul viitor și deja are trei nume în curte care pot câștiga Balonul de Aur. Conform bookmakerilor, favoriți pentru Balonul de Aur sunt trei jucători madrileni.

Printre cei nominalizați de casele de pariuri internaționale sunt englezul Jude Bellingham sau Viniciun Junior. Cei doi sunt completați pe podium de francez, care abia a sosit în capitala Spaniei.