Principatul Monaco pe timpul cursei de Formula 1

Principatul Monaco pe timpul cursei de Formula 1

Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco se desfășoară în mod tradițional în weekendul Înălțării(40 de zile după Duminica Paștelui). Timp de patru zile, circuitul preia străzile din cartierele Port Hercules, Monte-Carlo și Condamine. Cele mai bune hoteluri, restaurante și baruri din Monaco pot fi găsite în acest pătrat auriu, oferind un loc lângă pistă pentru a experimenta evenimentul din plin.

Vizitarea Monaco în timpul cursei de Formula 1 înseamnă să te bucuri de experiențe intense într-o atmosferă unică. Populația orașului se triplează pe măsură ce peste 100.000 de vizitatori din întreaga lume vin să urmărească acest moment culminant al calendarului F1, reunind deopotrivă fanii sporturilor cu motor și jetsetterii internaționali.

În timpul zilei, turiștii admiră mașinile de formula 1, urmăresc antrenamentele de pe tribună și se bucură de locațiile din Monaco în soarele Rivierei. În afara sesiunilor de calificare și a cursei, pot chiar să conducă pe pistă. Ei profită de șansa de a face câteva ture, de a vedea de la distanță tribunele și padocurile celor mai prestigioase echipe de F1 și de a fi pilot de Formula 1 pentru o zi.

Seara, participă la petreceri spectaculoase și sălbatice în barurile și cluburile orașului. Duminica este marea finală: ziua cursei. După Prezentarea șoferilor și turul de onoare al Prințului și Prințesei de Monaco, mașinile sunt oprite! De la grila de start până la fluturarea drapelului în carouri, se bucură de o călătorie palpitantă și incitantă până când trofeul este acordat câștigătorului de către H.S.H. Prințul Albert de Monaco.

The post Principatul Monaco pe timpul cursei de Formula 1 appeared first on Cotidianul RO.