Sebastian Burduja: „Hai alături de noi miercuri, de la 20.30, în fața Ateneului, să facem Revoluția Turcoaz”

Sebastian Burduja: „Hai alături de noi miercuri, de la 20.30, în fața Ateneului, să facem Revoluția Turcoaz”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria București, îi invită pe bucureșteni miercuri seara în fața Ateneului Român, la ora 20.30, să facă împreună Revoluția Turcoaz. La eveniment urmează să participe, potrivit estimărilor, peste 2000 de oameni, atât membri de partid, cât și voluntari și sustinători. 

Rareș Bogdan va fi pe scenă alături de Burduja, împreună cu lideri de filială din sectoarele Capitalei, dar și profesionisti din diferite domenii. Gabriel Biriș, Andrei Caramitru și Marian Staș sunt câțiva dintre cei care vor susține scurte discursuri la evenimentul programat în această seară. 

Întâlnirea lui Sebastian Burduja cu bucureștenii, în mijlocul Capitalei, în stradă, este ultimul mare eveniment al candidatului PNL înaintea alegerilor, candidat intrat târziu în cursa pentru Primărie, dar care a recuperat printr-o campanie ieșită din tipare. 

În urmă cu o săptămână acesta și-a lansat imnul de campanie, „Visuri în bagaj – Revoluţia turcoaz”, cu versuri despre problemele bucureştenilor: „Văd ruine când scot capul pe geam/ Şi Bucureştiul cum se spală în lighean!”. Melodia manifest a strâns aproape 300.000 de vizualizări pe YouTube. 

Turcoazul este culoarea campaniei lui Burduja, acesta a renunțat la cămașa obișnuită a candidaților și la cravată și a îmbrăcat tricoul turcoaz, o culoare ușor de remarcat. Remarcabil vrea să facă și Bucureștiul, explică acesta într-un clip online alegerea culorii. 

Sebastian Burduja candidează la alegerile locale din 9 iunie împotriva principalilor contra candidați,  Nicuşor Dan, Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone. Conform ultimului sondaj la solicitarea PNL București, Burduja este cotat la 26,4% intenție de vot, fiind pe locul doi, la 0,2% în spatele lui Nicușor Dan.