Serghei Mizil, noi dezvăluiri incredibile despre Irinel Columbeanu: „Nu mâncase de șase zile! Nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima”

Serghei Mizil, noi dezvăluiri incredibile despre Irinel Columbeanu: „Nu mâncase de șase zile! Nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima”

Serghei Mizil a povestit cât a suferit Irinel Columbeanu înainte să ajungă la azilul de bătrâni. Nici acum nu se știe cum a pierdut fostul milionar vila din Izvorani, dar Mizil crede că niște oameni rău intenționați au profitat de starea acestuia de la vremea respectivă.

 

Serghei Mizil îi ia apărarea lui Irinel Columbeanu

 

El i-a luat apărarea lui Irinel Columbeanu, criticat de mai multe ori pentru că și-a irosit întreaga avere.

„Toată lumea spune că el bea, că el făcea… (…) El nu mâncase de șase zile, nu mâncase, l-au adus acolo, efectiv, nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima, că de aia mă înjură toți. Și au spus că l-au luat de pe o bancă (…) Un om care e conștient sau care își păstrează un ban… El a avut multe sute de milioane decât cinci milioane. Să ajungi să nu mănânci de cinci zile e ceva, nu mai ești conștient. Efectiv, nu mâncase”, a spus Serghei Mizil, la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

 

Cum ar fi pierdut Irinel Columbeanu vila din Izvorani

 

Irinel Columbeanu ar fi împrumutat de la o femeie două milioane de euro pentru a investi într-o afacere cu materiale de construcții și, în schimb, a fost nevoit să îi promită vila de la Izvorani. Afacerea nu a mers, așa că a rămas și fără bani, și fără vilă.

„A intrat în proprietatea unei doamne care îl împrumutase cu circa două milioane de euro pe domnul Columbeanu. Nu cred că a calculat cu dobândă, pentru că erau apropiați, mai mult sau mai puțin. Nu știu exact suma, dar știu că i-a lăsat casa în schimbul banilor din cauza rateului pe care îl avusese cu materialele de construcție, columbit”, a explicat Eduard Uzunov.