SURSE: Coaliția caută un candidat independent la Primăria Capitalei

SURSE: Coaliția caută un candidat independent la Primăria Capitalei

Dacă miercuri se vorbea despre varianta ca unul din cei doi să fie nominalizat drept candidat unic al coaliției de guvernare pentru Primăria Geneală, în aceste momente, niciunul nu ar mai primi susținerea, megându-se pe varianta unui candidat independent. 

Discuțiile pe candidați, însă, se schimbă de la o oră la alta, aceștia trebuind să fie agreați de ambele partide în condițiile în care este vorba despre o alianță de compromis împotriva extremismului, după cum a declarat Marcel Ciucă. 

Cu doar o zi în urmă, Firea și Burduja erau cotați cu șanse egale pentru Primăria Capitalei

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, susțineau, miercuri, că nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei şi că nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect.

„În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu. Și dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare. Ne interesează care e profilul candidatului în percepția alegătorilor”, a declarat Nicolae Ciucă.

„În următoarea perioadă, o să venim cu deciziile politice cele mai bune”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Cei doi lideri au evitat răspunsul la întrebarea cine are cele mai multe șanse să fie desemnat candidat dintre Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL). „Amândoi. 50% fiecare”, a răspuns, zâmbind, Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *