Un bărbat din Fetești a murit în timp ce construia o bombă în casă

Un bărbat din Fetești a murit în timp ce construia o bombă în casă

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Fetești a murit în timp ce încerca să construiască o bombă în propria sa locuință.

 

Explozibilul s-a detonat în timp ce bărbatul lucra la bombă

 

Anchetatorii au descoperit în casa bărbatului resturi de explozibil. În același loc au fost găsite articole pirotehnice și elemente de muniție, pe care anchetatorii le-au ridicat în condiții de siguranță, potrivit Știrile ProTV. 

 

„În cursul nopții trecute, polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuința unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Fetești, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconștient. La fața locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de polițiști, pompieri, jandarmi și medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinței au identificat mai multe obiecte susceptibile a conține materiale pirotehnice și explozive”, a transmis IPJ Ialomița.

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița derulează cercetările în acest caz

 

Autoritățile au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nerespectarea regimului materiilor explozive.

 

Pentru ridicarea în condiții de siguranță și investigarea materialelor explozive, autoritățile au colaborat du Serviciul Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român De Informații.