Un tânăr a murit, după ce a căzut în fața metroului, la stația Aurel Vlaicu

Un tânăr a murit, după ce a căzut în fața metroului, la stația Aurel Vlaicu

Un tânăr de 22 de ani a căzut în faţa metroului, miercuri, 4 iunie, la stația Aurel Vlaicu, din sectorul 1 al Capitatei, „într-o posibilă tentativă de suicid”, informează compania Metrorex, citată de agenția News.ro.

UPDATE pra 21.15: ”În pofida eforturilor, a fost declarat decesul bărbatului. Acesta a fost identificat, ca fiind un tânăr, în vârstă de 22 de ani”, a transmis Poliţia Capitalei. 

UPDATE ora 20.45. „Începând cu ora 20:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale”, a a anunțat Metrorex. Momentan, nu sunt detalii despre starea victimei.

Știrea inițială. În jurul orei 18.45, în statia de metrou Aurel Vlaicu, fir 1, a avut loc o „posibilă tentativă de suicid, astfel că traficul a fost perturbat mai multe zeci de minute”.

Compania a precizat că trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor.

„Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis, Metrorex.

„La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului Metrou şi echipajele de prim-ajutor, care, la acest moment, intervin pentru salvarea persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de aproximativ 18-20 de ani. În prezent, activităţile sunt în dinamică”, a informat și Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, citată de Agerpres.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Poliţie Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul. 

*Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară, puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului, între orele 19.00 și 7.00, la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau oricând prin e-mail, la sos@antisuicid.ro.

*Helpline DepreHUB: Pentru sprijin și prim ajutor psihologic, puteți contacta hubul antidepresie, primul de acest fel din România, la numărul de telefon 037 445 6420 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea). Linia este deschisă nonstop. În cazul în care simțiți că sinuciderea este iminentă, apelați de urgență 112.

Foto cu caracter ilustrativ