Véglegesítették a Vibe fesztiválon fellépők listáját, a bérletek szinte mind elfogytak

Véglegesítették a Vibe fesztiválon fellépők listáját, a bérletek szinte mind elfogytak

A szervezők egy része már a helyszínen van, hogy minden elkészüljön, mire a fesztiválozók megérkeznek a hatodik kiadásához érkezett Vibe fesztiválra, amelyre a jegyvásárlási lehetőségekről a fesztivál online platformján lehet informálódni. Az elmúlt napokban véglegesítették a koncertprogramot is, amely több mint száz zenekar, előadóművész, illetve DJ nevét sorakoztatja fel, többek között olyan világsztárokét, mint

Jason Derulo, Alan Fitzpartrick, Dubfire, Sigma, Sigala, Fedde Le Grand vagy Traumer.

A két főszínpad – a MOL Main Stage és a Petőfi Main Stage – mellett partihelyszínek sokasága áll majd a résztvevők rendelkezésére. Hajnalig tartó bulikra lehet számítani a KMDSZ Black Box by Gedeon Richter színpadnál, az Arénában vagy a Jägerlandnél. Az Epic Music Battle tehetségkutató nyerteseinek egy része a Víkend-telepen felállított színpadon mutatkozik majd be – ez a helyszín ingyenesen látogatható, míg a fesztivál közvetlen területére, beleértve a VIBE KOLI és a Fashion Corner helyszíneit is, csak jeggyel, bérlettel mehetnek be a résztvevők.

„Újdonságnak számít, hogy a tavalyhoz képest

idén közel kétszer nagyobb területen szervezzük meg a fesztivált,

ami új szintre emeli a fesztiválélményt is, hiszen minden egy helyen lesz megtalálható, anélkül, hogy zsúfoltság alakulna ki. Ráadásul még zöldebbek leszünk: nemcsak a gyepesített terület miatt, hanem környezetvédelmi szempontból is. A fesztivál területén repoharakat, a foodcourtban lebomló fogyóeszközöket fogunk használni, emellett csatlakozunk a RetuRO programhoz is, így visszaválthatók lesznek az újrahasznosítható palackok, üvegek, üdítős- vagy sörösdobozok” – olvasható Rés Konrád Gergely főszervező nyilatkozata a szerkesztőségünknek küldött közleményben.

A fesztivál idén is többféle szálláslehetőséget kínált: a rendelkezésre álló faházikók, jurták, előre felállított sátrak, illetve a kempingkiegészítők elfogytak, így már csak a Camping Pass érhető el. A VIBE Fesztivál idei kiadásáról minden részletes információt megtalálhatnak az érdeklődők a honlapon.