Vești bune din Marea Britanie! Prințesa Kate, văzută recent în public, în timp ce-și continuă tratamentul

Vești bune din Marea Britanie! Prințesa Kate, văzută recent în public, în timp ce-și continuă tratamentul

Prințesa Kate a fost văzută cu familia ei în ultimele săptămâni, în timp ce-și continuă tratamentul pentru cancer, potrivit rapoartelor citate de Express.

 

Kate Middleton, un pas înapoi față de îndatoririle publice

 

Kate Middleton a făcut un pas înapoi față de îndatoririle publice, concentrându-se pe recuperarea ei și pe petrecerea timpului cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Oficialii palatului au spus că au fost „atinși” de dragostea și afecțiunea arătate lui Kate prin scrisori de la anunțul ei.

Echipa de corespondență speră să scrie tuturor celor care au trimis scrisori, în ciuda faptului că volumul mare este greu de ținut pasul.

Toată corespondența trimisă membrilor Familiei Regale este tratată de Oficiul Poștal Curții, fiind așteptate până la 1.000 de scrisori într-o săptămână normală.

De la diagnosticul ei, Kate s-a înconjurat de familie, surse regale dezvăluind că „cercul ei de încredere este mic”, adăugând că este format în principal din mama ei Carole și frații Pippa și James.

Un prieten al Prințesei Kate și al Prințului William a spus: „Lucrul esențial pentru ea acum este să evite orice fel de stres sau anxietate și doar să se continue cu însănătoșirea. Vor pleca la Sandringham în momentul în care școala se va termina”.

Prietenul a mai menționat că Prințesa Kate preferă să se sprijine pe familia ei imediată decât pe cercul mai larg de prieteni al cuplului.

 

„Unitatea familiei e esențială”

 

Amintim că, Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a fost întrebată dacă le-a sărit în ajutor Regelui Charles și lui Kate Middleton, care suferă și ei de cancer.

Astfel, acesta a declarat: „Cred că unitatea familiei este esențială… Cred că cheia vieții este să ne susținem unii pe alții. Și, de asemenea, iertarea este un lucru minunat. Cred că iertarea față de tine însuți și iertarea față de ceilalți”.