3 zodii care vor avea o aventură în luna februarie. Își vor înșela partenerii fără să stea pe gânduri!

3 zodii care vor avea o aventură în luna februarie. Își vor înșela partenerii fără să stea pe gânduri!

În luna februarie a acestui an, unele zodii sunt predispuse la infidelitate. Chiar dacă este vorba de ceva ocazional, își trădează partenerii și își riscă poveștile de iubire.

3 zodii care vor avea o aventură în luna februarieCapricorn

Odată cu luna nouă din 9 februarie, Capricornii sunt predispuși să intre în relații cu alți oameni fără a deveni prea implicați.Capricornii sunt foarte deschiși în această perioadă și comunică clar ce așteaptă de la aventura respectivă. Le place când nu trebuie să-și facă griji.Uneori, poate părea că aceștia îi folosesc pe alții atunci când caută o dragoste de o noapte. 

Dar ei sunt cinstiți și nu-și lasă amanții/amantele să bâjbâie în întuneric. Luna nouă îl va determina pe Capricorn să vrea distracție și aventură și nu va lăsa nimic să îl oprească, dar poate fi și foarte rapid să încheie lucrurile dacă acestea devin prea serioase sau complicate.Dacă ești Capricorn, nu vrei ca o aventură de-o noapte să îți distrugă relația sau căsnicia actuală, așa că vei încerca să nu te atașezi emoțional și să ascunzi cât mai bine amantlâcul.

Gemeni

În mod clar, Gemenii vor fi interesați de relații ocazionale odată cu luna nouă. Ei caută oameni cu care să se poată iubi, preferând să rămână prieteni cu beneficii. 

Citește continuarea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *