Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril: „Emoții foarte mari”. Gestul făcut atunci când s-au văzut

Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril: „Emoții foarte mari”. Gestul făcut atunci când s-au văzut

Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril, iubitul ei, la premiera filmului „Complotul bonelor”, în Bacău. Impresara s-a fotografiat alături de familia sportivului.

De curând, Anamaria Prodan a fost în Bacău, la premiera filmului în care are rol principal, iar acolo a cunoscut-o și pe mama lui Ronald Gavril. Familia iubitului impresarei locuiește în Bacău, astfel că a fost o mândrie pentru ei ca evenimentul să se desfășoare chiar la ei în oraș.

La premiera filmului „Complotul bonelor” au venit mama, sora și nepoțelele lui Ronald Gavril. Mama sportivului o place pe Anamaria Prodan, astfel că a dorit să se fotografieze alături de aceasta și de fiul ei, pe covorul roșu.

„Sunt onorată că vă am, astăzi, aici, alături de noi. Mai ales că pentru mine este o dublă semnificație. Mama mea a fost căsătorită cu un domn din Bacău, o dulceață de om. Alături de mine, astăzi, se află incredibilul Ronald. Am emoții mari. Este totul meu. Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om. Am emoții foarte mari, ca niciodată astăzi”, a declarat Anamaria Prodan, la premiera filmului, potrivit spynews.ro.

„Anamaria Prodan e mândră de familia lui Ronald Gavril”

Familia lui Ronald Gavril a dorit să îi fie alături vedetei la evenimentul din Bacău și s-au bucurat că au putut participa. „Anamaria Prodan e mândră de familia lui Ronald Gavril! Nu am mai văzut-o așa de emoționată și de fericită de mulți ani! În sală s-a aflat toată familia lui Ronald Gavril.

Anamaria Prodan i-a mulțumit mamei lui Ronald Gavril pentru că a făcut și educat un asemenea bărbat în fața mulțimii”, au declarat managerii cinematografului de la Bacău, potrivit revistei Click!.

Cum l-a cucerit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril

Anamaria Prodan pe Ronald Gavril trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste, iar zilele trecute, cei doi au apărut pentru prima oară la un eveniment monden. Impresara a apărut la brațul iubitului ei la avanpremiera filmului „Complotul bonelor”, lungmetrajul de debut al vedetei.

La eveniment, Ronald Gavril a declarat pentru EGO.ro că Anamaria Prodan este fix persoana pe care și-a dorit-o mereu în preajma lui.

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea”, a spus iubitul impresarei.

Și a continuat: „Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici”.

Pe lângă povestea amoroasă de care se bucură împreună, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au în plan să colaboreze la fel de frumos și profesional. Cei doi vor să organizeze o gală în România.

„Deocamdată nu avem nimic concret. Lucrăm și îmi doresc de foarte mulți ani să fac un meci în România, să boxez aici, dar deocamdată nu știm nimic, nu avem nicio dată.

Următorul meu meci va fi în luna martie, pe 16 martie în San Francisco, după care, probabil, îmi doresc în vară, dacă se poate, să fie un meci în România”, a mai declarat Ronald Gavril pentru EGO.ro.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *