Cove a plecat la Istanbul fără soție și copil. Cine l-a însoțit și de ce a luat această decizie. „Am vrut să ne simțim bine”

Cove a plecat la Istanbul fără soție și copil. Cine l-a însoțit și de ce a luat această decizie. „Am vrut să ne simțim bine”

Cove a plecat la Instanbul, pentru a scăpa de frugul din România, însă nu cu soția și copilul, ci cu câtiva prieteni. Călătoria a fost plănuită anul trecut, iar acum, vedeta Prima TV s-a bucurat de soare alături de băieti.

La întoarcere, Gabriel Coveșanu a adus cadouri pentru partenera și băiatul lui, care a avut o mare dorintă, pe care tatăl lui i-a îndeplinit-o.

„A fost mai mult așa, o băiețeală. Am stabilit de anul trecut să facem o ieșire undeva, aproape, cu băieții din clubul de motocicliști, dar și cu prietenii apropiați. Așa că am fugit de la frig. Era friguț în București când am plecat. Am vrut să ne simțim bine la un pic de soare, la Istanbul.

A fost o minivacanță în care am vizitat Cisternele romane, Marele Bazar și Moscheea Albastră. Evident, nu am ratat delicioasa mâncare de pe stradă. Turcii sunt celebri în lume la street food. Mă declar fan al bucătăriei otomane și unde mai bine o poți testa decât în Istanbul?”, a mărturisit Cove, pentru Fanatik.

Cove și-a surprins soția și băiatul la întoarcerea în tară

„Nu am cumpărat haine sau alte cele, am luat pentru soție ceaiuri și tot felul de mirodenii. Răzvan (n. red.: fiul său) a primit ce își dorea cel mai tare. A vrut un tricou al echipei Galatasaray. Să nu vă închipuiți că a fost simplă alegerea. A trebuit să vorbim pe Facetime. A trebuit să își aleagă singur echipamentul dorit. Noroc că turcii știu să facă și comerț și au răbdare”, a completat Cove, pentru sursa citată.

Deși îi place Istanbulul, un oraș al aromelor și gusturilor desăvârșite, Cove are în suflet un oraș în care s-ar muta mâine. „Eu sunt iremediabil îndrăgostit de Roma. Clar, m-aș muta acolo. Poate deschidem în Cetatea Eternă o filială a Teatrului Ion Creangă. Sau… poate are nevoie Prima TV de un corespondent special la Roma. Dincolo de glumă însă, da! M-aș muta mâine în capitala Italiei”, mai spune Cove.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share