Ce spune Augustin Viziru despre fratele lui, Lucian Viziru. Cum se mai înțeleg cei doi. „Nu m-a chemat la casting sau ceva de genul acesta”

Ce spune Augustin Viziru despre fratele lui, Lucian Viziru. Cum se mai înțeleg cei doi. „Nu m-a chemat la casting sau ceva de genul acesta”

În ultimii ani s-a tot vorbit despre relația dintre Lucian și Augustin Viziru. S-a spus că cei doi nu își mai vorbesc, însă în realitate lucrurile au stat altfel. În cadrul unui interviu, Augustin a declarat că fratele lui nu l-a invitat să facă parte din noul lui proiect, însă relația lor este în continuare una bună.

Se pare că Lucian Viziru nu l-a invitat pe Augustin Viziru să se alăture celui mai nou proiect al lui, filmul „Norocoșii”, în care joacă alături de mari actori precum Carmen Tănase și Bebe Cotimanis.

„Nu se știe niciodată, oricând putem colabora. Nu m-a chemat la casting sau ceva de genul acesta, niciun rol asigurat nu am avut în proiectul lui. Dar eu îi mulțumesc, pentru că el m-a susținut în tot ce am făcut în viața asta și el m-a adus în poziția în care sunt”, a spus Augustin Viziru pentru Ego.

Legat de relația dintre ei, Augustin spune că lucrurile nu stau chiar așa cum s-a speculat, însă a ținut să precizeze că în ultima perioadă sunt mai reci unul față de altul.

„Noi avem certuri de frați între noi. Cum se ceartă frații. Toți caută cancanuri și spun că frații Viziru s-au certat. Nu este nimic. Nu este nicio ceartă gravă. Ne certăm cum ne certam și în copilărie. Important este să înțeleagă lumea că eu pentru fratele meu și pentru familia mea îmi dau sufletul oricând. În orice secundă.

Nimeni nu poate să intervină între mine și dragostea față de fratele meu. Indiferent de tot ce se scrie. Într-adevăr, în ultima vreme suntem puțin mai reci, dar la final eu știu sigur că suntem din aceeași carne, din același sânge și o să fim împreună cum trebuie să fim”, a mai completat Augustin Viziru pentru EGO.ro.

Proiectele lui Augustin Viziru

Chiar dacă, în ultima vreme, a preferat să se dedice familiei, mai ales după ce a devenit tată, Augustin Viziru nu a stat departe de pasiunea pentru actorie.

Din păcate, în ultima vreme, eu am făcut destul de multe filme, dar publicul larg nu le-a văzut. Știi că am jucat în filmul făcut de Iura Luncașu, «Odată pentru totdeauna»? Multă lume nu mă recunoaște. Ceea ce pentru mine este un lucru extraordinar.

Nu mai joc «băiatul rău». Joc altceva și cred că toate astea vin la timpul lor. Acum am trecut prin greutăți, am trecut prin alte experiențe, nu mai sunt copil, înțeleg viața, înțeleg sensul vieții, am «carne» să joc și altceva”, a mai povestit Augustin Viziru.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *