Imaginea cu Mihaela Rădulescu și Daniela Nane sărutându-se. Andreea Marin trebuia să fie în locul actriței, dar a refuzat: „Sunt un om cu un alt principiu de viață”

Imaginea cu Mihaela Rădulescu și Daniela Nane sărutându-se. Andreea Marin trebuia să fie în locul actriței, dar a refuzat: „Sunt un om cu un alt principiu de viață”

Mihaela Rădulescu și Daniela Nane au fost protagonistele unui pictorial senzațional, în urmă cu aproximativ 10 ani, iar cerința pentru ședința foto a fost ca ele să se sărute pasional. Andreea Marin trebuia să fie în locul actriței, însă a refuzat propunerea.

Un pictorial care a zguduit lumea showbizului și a stârnit multe controverse cu ani în urmă continuă să fie subiect de discuție, mai ales după evenimentele recente care au pus în prim-plan numele Danielei Nane. Actrița a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat cu 23 de ani mai tânăr decât ea, apoi a anunțat că divorțează.

Mihaela Rădulescu și Daniela Nane au fost protagoniste ale unei ședințe foto îndrăznețe pentru revista Tabu, în care cerința a fost una neobișnuită: să se sărute pasional. Fotografia, care odinioară a fost subiect de discuție aprinsă, le arată pe cele două dive într-o ipostază provocatoare.

Însă detaliul puțin cunoscut este că, inițial, Andreei Marin i s-a propus să filmeze alături de Mihaela Rădulescu. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” a refuzat categoric propunerea primită. Andreea Marin a venit cu lămuriri referitoare la această situație delicată, subliniind că anumite principii și limite nu trebuie să fie încălcate, iar ipostaza în care ar fi trebuit să se afle pentru această ședință foto ar fi fost una care nu ar fi onorat-o.

„Nu mi-a plăcut tema în sine. Însemna două femei care se sărutau. Or, asta este o postură, așa le-am explicat și lor, care pe mine nu mă reprezintă. Nici măcar nu-mi doresc să fac așa ceva. Ei vor să fac ceva îndrăzneț, însă eu sunt un om cu un alt principiu de viață”, spunea Andreea Marin la acea vreme.

„Şefii din acea vreme de la revista cu pricina intenționau să spargă vânzările cu o serie de poze care ar fi făcut înconjurul ţării la acea vreme! Cu Andreea Marin și cu Mihaela Rădulescu. Dacă Mihaela, fire trăsnită și nonconformistă, a acceptat nebunia, neinteresând-o dacă se săruta cu Andreea sau cu vreo altă persoană publică, Andreea Marin a refuzat din start ideea”, a declarat un fost angajat al revistei, acum câțiva ani, pentru Libertatea.

Ce spunea Daniela Nane despre sărutul cu Mihaela Rădulescu

Pictorialul cu cele două vedete a stârnit multe controverse. În urmă cu 9 ani, Daniela Nane a ținut să facă mai multe precizări despre fotografiile făcute alături de diva de la Monaco.

„Mi s-a spus astăzi că cineva folosește numele meu în încercarea de a-și rezolva problemele. Din respect pentru adevăr și pentru valorile pe care le promovez, aș dori să spun că respectivul pictorial din Tabu nu avea nicio legătură cu comunitatea gay, coperta era doar o trimitere ironică și amuzantă la foarte recentul sărut dintre Britney Spears și Madonna din acea perioadă (ca dovadă, a se vedea fotografiile din pictorial)”, a transmis actrița, în 2015, pe pagina ei de Facebook.

„Faceți diferență între roluri și viață, între campanii sociale și îndrăzneală”

Și Mihaela Rădulescu a reacționat la vremea respectivă și a transmis un mesaj în care făcea câteva precizări în privința controversatului pictorial. „Au găsit poza cu sărutul dintre mine și Daniela Nane. Minunat! Culmea, acum vreo… 13 ani, era un manifest pentru deschidere, pentru ei, cei care au sărit de… fund în sus, azi. Iată și poza cu mine cheală, jucând rolul unui călugăr budhist, tot într-un pictorial din TABU. Și niscaiva poze din cele 6 filme în care am jucat diverse roluri, din videoclipuri sau campanii sociale, unde am mâncat și bătaie, ca să lupt împotriva violentei domestice, iată, tot spre binele unor femei care azi mă hulesc.

Ce mai contează, eu sigur nu-s nici lesbiană, nici cheală, nici călugăr, nici luptătoare la Revoluția din Timișoara (în filmul „15” eram:), nici iubita lui Tudor Chirilă (în filmul „Legături bolnăvicioase” eram), nici n-am murit căsăpită de un ucigaș în serie (în filmul „Fall down dead” am murit groaznic).

Mai rămâne să mai decupeze și vreo 2-3 pagini din cărțile mele de ficțiune, unde personajele trăiesc și spun lucruri… vai, teribile și… pac, mai avem niște știri din… universuri paralele. Măi, oameni buni, faceți diferență între roluri și viață, între campanii sociale și îndrăzneală, între știre și golăneală de ziar ieftin.

Să nu-mi spuneți că îl credeți mort pe Di Caprio, numai pentru că v-ați uitat la Titanic și nici că vreți să-l vedeți arestat de DNA și pe Jason Statham, că prea și-a făcut de cap cu recuperările alea de bani. Wake up, people! Trăiți viața, nu știrile!”, explica Mihaela Rădulescu, tot în 2015, pe Facebook.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share