Cine este românul care a murit în Thailanda după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui hotel din Pattaya

Cine este românul care a murit în Thailanda după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui hotel din Pattaya

Petru Irimia, 63 de ani, patronul Vila Anticus, din Constanța, și-a pierdut viața după ce a căzut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Pattaya, vineri, 9 februarie, informează publicația locală Replica Online. Anterior, The Pattaya News și The Thaiger relataseră despre decesul unui turist român.

Evenimentul a fost raportat poliției din Pattaya vineri, în jurul orei 9.30. Ofițeri și salvatorii au sosit la un hotel, unde au găsit trupul neînsuflețit al victimei, în zona grădinii de sub balcon.

Victima, îmbrăcată doar în pantaloni scurți negri, „a suferit leziuni severe la cap și multiple fracturi” Somjai Benden, o angajată a hotelului, a fost cea care a dat alarma. Ea a declarat că se afla lângă iazul din curte când a auzit un zgomot puternic. Alarmată, s-a uitat în sus și a văzut pe victima agățându-se de balustrada balconului de la etajul 4 înainte a cădea.

Bărbatul ar fi căzut de la balcon, după ce, din cauza unor probleme de sănătate, l-ar fi luat amețeala, scrie Replica Online. Vizibil afectată, soția românului nu a făcut declarații presei. Cuplul se afla în Thailanda dinainte de Crăciun.

Cauza incidentului rămâne neclară, iar poliția din Pattaya o anchetă.

Petru Irimia. Foto: replicaonline.ro

Petru Irimia este proprietarul hotelului Villa Anticus din Constanța. Potrivit paginii oficiale, hotelul „se află într-o clădire istorică de 100 ani, restaurată în totalitate în anul 2012, prima clădire restaurată în centrul vechi”.

Foto: The Pattaya News

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *