Andreea Marin s-a temut să nu aibă același sfârșit ca Mădălina Manole. Prin ce a trecut când era căsătorită cu Ștefan Bănică jr: „Mă trezeam cu lacrimi în ochi”

Andreea Marin s-a temut să nu aibă același sfârșit ca Mădălina Manole. Prin ce a trecut când era căsătorită cu Ștefan Bănică jr: „Mă trezeam cu lacrimi în ochi”

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea „Play IT”, unde a făcut mărturisiri neașteptate. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că s-a luptat timp de 2 ani cu depresia și s-a temut să nu aibă același sfârșit precum Mădălina Manole.

Andreea Marin și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii „Play IT”, unde a povestit că a suferit de depresie timp de 2 ani, în timp ce era căsătorită cu Ștefan Bănică jr. Fosta prezentatoare mărturisește că a trecut prin momente foarte grele din punct de vedere psihic, după ce a devenit mamă și că s-a temut să nu aibă același sfârșit precum Mădălina Manole.

După ce a devenit mamă, Andreea Marin a trecut printr-o perioadă foarte grea și avea foarte multe nemulțumiri legate de viața sa. Depresia, boala secolului, a afectat-o și pe vedetă, care a reușit să treacă peste această situație cu ajutorul specialiștilor.

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat. După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut.

„Am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”

Am ajuns și la limita aceea, un om încrezător ca mine, mă vedeți, care pare puternic pentru ceilalți, iar în cele mai multe situații sunt un om puternic, știu ce vreau de la viață, cu toate astea într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut. Și mie mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”, a mărturisit Andreea Marin, în emisiunea „Play IT”, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

La vremea respectivă, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” era căsătorită cu Ștefan Bănică jr. Andreea Marin povestește că erau dimineți în care se trezea cu lacrimi în ochi, deși nu se întâmpla nimic rău în viața ei. A evitat o perioadă să le spună celor dragi prin ce trece, însă simptomele depresiei erau tot mai persistente.

„Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi”

Pentru a se vindeca de depresie și a găsi un echilibru în viața ei, Andreea Marin a avut nevoie timp de 2 ani pentru a fi bine. Vedeta precizează că este foarte important ajutorul specialistului într-o astfel de perioadă.

„Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi, îți dai seama că nu se întâmpla nimic peste noapte să am motive să mă trezesc așa. E ca o gheară interioară, care strânge sufletul, e atât de puternică încât e mai puternică decât tine. Nu poți să te înțelegi, dar să te mai explici altora. Nu poți să le explici celor dragi până la capăt ce se întâmplă, explici simptomele, ceea ce simți, dar de ce, nu știi să spui până la capăt. Poate vezi frânturi de motive, dar nu poți să explici până la capăt. Cei dragi nu te înțeleg, la vremea aceea se vorbea mult mai puțin despre depresie și uite așa, e foarte greu, poți ajunge să te simți un intrus în viața ta și în a celorlalți și poți ajunge să decizi că nu există soluție și îți iei viața, pur și simpli. Știind cazul de notorietate în care lucrul acesta s-a și întâmplat.

„Doi ani a durat până m-am vindecat de depresie”

Doi ani a durat până m-am vindecat de depresie, trebuie și răbdare. Ca orice lucru important în viață, pe care visezi a-l împlini, și acesta a fost un prag pentru mine, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit. Sunt, în sfârșit, în echilibru”, i s-a mai confesat Andreea Marin Biancăi Iordache, la „Play IT”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *