Un bărbat, înjunghiat mortal într-un hotel din zona Padina după un conflict iscat la o petrecere

Un bărbat, înjunghiat mortal într-un hotel din zona Padina după un conflict iscat la o petrecere

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost înjunghiat mortal noaptea trecută, la un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița, în urma unui conflict spontan. Trei suspecţi în acest caz au fost prinși și se află în custodia Poliţiei, potrivit unui comunicat transmis de IPJ Dâmbovița.

„În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Incidentul s-a produs la Hotel Belmont, după un conflict iscat la o petrecere, potrivit unor surse citate de Antena3.

La petrecere, au luat parte mai multe vedete, între care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Alex Velea a fost audiat ca martor, întrucât s-a aflat în apropierea locului unde a avut loc crima, potrivit surselor Antena3.

Poliția a anunțat că suspecţii de crimă, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, se află în custodia Poliţiei, „urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”.

Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *