Discuție aprinsă între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Fostul prezentator TV nu a știut că este filmat. „Nu mai suport”

Discuție aprinsă între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Fostul prezentator TV nu a știut că este filmat. „Nu mai suport”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt extrem de activi în mediul virtual și își surprins fanii cu filmulețe unele mai amuzante decât altele. De asemenea, aceștia nu ezită să dea detalii din intimitatea cuplului, iar fanii îi admiră pentru curajul lor.

Cristina Șișcanu a publicat un filmuleț care a surprins pe majoritatea. „Ce data e astăzi? 10 februarie, trebuie ținută minte aceasta dată, pentru că strângem bradul (n.r. – râde). În sfârșit. Cum baby, nu?! Mădălin zice nu. Ba da! Cică avem prea multe de făcut, eu vreau să mă apuc măcar să scot podoabele de pe el. Mădălin e responsabil de partea demontării și depozitării lui.

Dar măcar partea mea, să scot podoabele, să le pun în cutiile lor, vreau să mă apuc. Gata, ajunge! Nu se mai poate, frate! Cât să mai stăm cu el? Știu, suntem foarte ocupați, avem alte priorități, dar nu putem să stăm cu bradul așa.

După aceea nu mai are niciun farmec când îl facem de Crăciun. Vreau să scot tot de aici. Nu se mai poate așa ceva. Gata!”, a spus Cristina Șișcanu, într-un filmuleț publicat pe pagina ei de Facebook, potrivit Wowbiz.

Fără să știe că soția lui filma în acel moment, Mădălin Ionescu a avut o reacție mai dură. Fostul prezentator TV i-a atras atenția Cristinei.

„Mădălin: Eu nu cred că faci asta acum. Oprește-te, baby, te rog! Avem prea multe de făcut.

Cristina: Baby, te rog frumos. Pe bune, încep să mă supăr! Nu mai suport cu bradul. Nu se mai potrivesc lalelele cu bradul.

Mădălin: Am de scos niște cutii uriașe din garaj.

Cristina: Da, și?! O să fac eu.

Am făcut ordine în garaj, este spațiu.

Mădălin: O să-ți ia două-trei ore. Numai firele electrice până le scoți.

Cristina: Facem pariu pe o sută de euro că-mi ia o oră maxim tot, și demontat și depozitat?

Mădălin: Pe o mie de euro. O să-ți ia 3 ore cu totul.

Cristina: Nu știu dacă știe că l-am filmat (n.r. – râde). Vezi, baby, avem dovadă. După să nu zici că n-am pus pariu.

Mădălin: Nici n-ai în ce să le pui. Cum să te apuci fără să aduci cutiile? Alea-s cutii? (…)

Cristina: Lasă-mă, baby, pe bune. Te rog, lasă-mă. Fac spațiu. (…)

Mădălin: Ai zis că într-o oră faci tot, da? Hai, să te văd cum depozitezi tu ăla.

Cristina: Baby, nu mă provoca. Știi că orice îmi pun în cap, fac!”, au discutat Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în clipul care a ajuns ulterior pe Facebook, scrie sursa citată.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *