Anamaria Prodan își urmărește copiii: „Mă duceam cu taxi după ei”. Cu ce se ocupă fetele impresarei

Anamaria Prodan își urmărește copiii: „Mă duceam cu taxi după ei”. Cu ce se ocupă fetele impresarei

Anamaria Prodan are trei copii, două fete și un băiat, și întotdeauna și-a dorit ca aceștia să stea departe de anturajele nepotrivite. Vedeta are grijă ca Rebecca, Sarah și Bebeto să nu fie influențați de cei din jurul lor.

Din căsnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are două fete, pe Sarah și Rebecca, iar din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf îl are pe Bebeto, adolescentul în vârstă de 16 ani. Impresara a avut grijă ca toți cei trei copii ai săi să primească o educație aleasă și să nu pice în plasa anturajelor nepotrivite. Copiii Anamariei Prodan nu au fost niciodată implicați în experiențe care să o dezamăgească pe mama lor, iar aceasta i-a învățat că ei trebuie să fie întotdeauna demni și cu capul sus.

„Stăteam și urmăream ca o nebună pe locația aia și mă duceam să văd unde se duc și cu cine”

În reality show-ul său de la Antena Stars, impresara a povestit că obișnuia să își urmărească copiii prin oraș. Anamaria Prodan lua un taxi și mergea să vadă pe unde se duc Rebecca, Sarah și Bebeto atunci când ea nu se afla cu ei.

„Îi urmăresc pe copii pe site-ul ăla, am uitat cum se numește, ala cu galben. Sper să nu mă audă, dar o mare perioadă de timp mă duceam cu taxi după ei. Stăteam și urmăream ca o nebună pe locația aia și mă duceam să văd unde se duc și cu cine. Și ei săracii erau toți trei frații, mâncau la un restaurant, se duceau la cafenea și uite așa mă duceam și îi urmăream”, a mărturisit Anamaria Prodan, la „Prodanca. Punct și de la capăt”.

Anamaria Prodan și Rebecca Dumitrescu

Rebecca Dumitrescu, fata cea mare a Anamariei Prodan, locuiește în Statele Unite ale Americii

Rebecca Dumitrescu are 25 de ani și e fata cea mare a Anamariei Prodan din mariajul cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. De mai mulți ani tânăra locuiește în America, acolo unde are propria afacere.

De-a lungul anilor, Rebecca Dumitrescu a fost o prezență discretă, s-a ferit de camerele de filmat, a preferat să stea departe de micile ecrane. Aceasta a studiat modă la Milano, iar acum a ales să se stabilească la New York, acolo unde muncește pentru cariera ei.

Playtech scrie că Rebecca Dumitrescu și-a deschis o afacere online cu haine vintage, după ce o perioadă a fost și model, însă a defilat pe podium pentru a-și face mama fericită, nu pentru că ea își dorea. „Am fost un pic model, mai mult pentru mama. Am făcut asta mai mult pentru mama, am văzut că era fericită când mă vedea, de când eram mică îmi spunea că voi fi model.

Cu cât am crescut, am învățat mai multe, am văzut cum e în lumea aia și am văzut ce se întâmplă în spatele scenei am vrut să stau departe de acea lume. Am prieteni acolo. Eu mereu am fost un pic mai diferită decât mama și Sarah. Ele nu sunt rușinoase. Eu am chestiile mele, viața mea. Sunt mai ascunsă, să îmi văd de ce îmi place mie”, a spus Rebecca Dumitrescu, pentru wowbiz.ro.

Sarah Dumitrescu s-a întors în România și joacă la Sepsi-SIC

Fiica mijlocie a Anamariei Prodan a lăsat viața din București și s-a mutat la Sfântul Gheorghe, după ce în luna august a anului trecut a semnat cu echipa de baschet Sepsi-SIC. Tânăra a jucat mulți ani în Statele Unite ale Americii, însă a avut parte de mai multe accidentări grave.

„Cred că au fost mai multe combinate, și pentru mama, și pentru Bebe. (n.r. – de ce s-a mutat în România). Am fost plecată zece ani aproape. Indiferent dacă am vrut sau nu să mă întorc în România, așa a fost traseul meu, nu a fost planificat, doar s-a întâmplat. Nu stau în București, stau la Sfântul Gheorghe, pentru că acolo este echipa. Stau acolo cam opt luni din an”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Bebeto își dorește o carieră în fotbal

Laurențiu Reghecampf jr este mezinul familiei și își dorește cu orice preț o carieră în fotbal. Bebeto, așa cum îl alintă familia, joacă fotbal de la o vârstă fragedă și se pregătește să devină cel mai bun fotbalist. Visul lui este să joace la Real Madrid.

Întrebat recent dacă îi este dor de tatăl său, Bebeto a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. „Da, adică normal. (n.r. – dor de Laurențiu Reghecampf). Dar asta e acum, ce să facem. Trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim”, a declarat Laurențiu Reghecampf jr, în „Prodanca. Punct și de la capăt”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *