Băieții fostului jucător de tenis Boris Becker și-au făcut trupă. Cum sună muzica lor

Noah (30 de ani) și Elias (24 de ani), fiii legendarului jucător de tenis german Boris Becker (56 de ani) și-au lansat două piese proprii, relatează Bild. Ei cântă și mixează muzică house și electronică.

Sub numele „Noah+Elias”, frații Becker cântă împreună din iulie 2022, fiind prezențe cerute la festivaluri și evenimente din Germania.

View this post on Instagram

A post shared by Elias Becker (@e.current)

Vineri, 9 februarie, au lansat două melodii noi, „Bima” și „Nyc”, „perfecte pentru o seară relaxantă de vară”, după cum ei înșiși menționează.

Cei doi Becker cântă muzică house și electronică. Noah, fratele mai mare, produce melodiile. El are o experiență de DJ de aproximativ 9 ani. Activează cu numele de scenă „KNOWA”. Noah a învățat meserie de la DJ Monroe și de la DJ Lenny Ibizarre.

Cât despre Elias, el lucrează ca model!

View this post on Instagram

A post shared by Elias Becker (@e.current)

Pe 8 februarie, Boris Becker a renunțat la postul de antrenor al danezului Holger Rune (20 de ani, 7 ATP). Cei doi colaborau din octombrie anul trecut.

Becker are un palmares impresionant, cu 49 de trofee, dintre care 6 de Grand Slam: două Australian Open, 3 Wimbledon, 1 US Open. La reușitele neamțului a contribuit și Ion Țiriac, din calitate de manager și antrenor.

În aprilie 2022, Boris Becker a fost condamnat de justiția britanică la doi ani și jumătate de închisoare, după ce a fost găsit vinovat că a ascuns active şi împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline pentru a evita plata datoriilor.

El și-a declarat falimentul personal pe 21 iunie 2017, din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate din Mallorca, Spania.

A fost eliberat pe 15 decembrie 2022 și deportat în Germania.

Fostul jucător are acum o relație cu Lilian de Carvalho Monteiro (33 de ani). A fost căsătorit cu Barbara Becker (1993-2001), cu care are 3 copii, pe Anna, Elias și Noah, și cu Lilly Becker (2009-2018), cu care are un băiat, pe Amadeus Benedict Edley Luis (13 ani)

View this post on Instagram

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial)

Foto: Instagram Elias Becker

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *