De ce a amânat Lili Sandu nunta cu Silviu Țolu. S-au logodit în urmă cu aproape cinci ani. „Încă n-am ajuns la numitorul ăla comun”

De ce a amânat Lili Sandu nunta cu Silviu Țolu. S-au logodit în urmă cu aproape cinci ani. „Încă n-am ajuns la numitorul ăla comun”

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Între ei este o diferentă de vârstă de 12 ani, însă nu au simțit-o niciodată. S-au logodit în urmă cu aproape cinci ani la Istanbul, însă nu au făcut pasul cel mare, iar vedeta explică de ce nu s-a întâmplat asta.

Invitată la interviurile Fresh by Unica, Lili Sandu a spus, printre multe altele, care sunt avantajele diferenței de vârstă dintre ea și logodnicul ei, Silviu Țolu, dar și de ce nu s-au căsătorit încă.

Prezentatoarea de la Pro TV și-a dori o nuntă în deplasare, în timp ce modelul ar prefera o petrecere ceva mai mare și mai dificil de organizat la distanță.

„Ne-am relaxat și noi de tot și am zis mă, știi ce? Oricum suntem mai mult decât luați și în fața lui Dumnezeu și în fața tuturor. El își dorește încă petrecerea aia, de stai cu prietenii. Încă n-am ajuns la numitorul ăla comun, pentru că eu vreau să merg undeva, să strâng toți prietenii, să mergem undeva să stăm câteva zile.

El zic: «Nu, vreau o petrecere mare, cu multă lume!». Încă suntem acolo. Dar actul ăla pentru noi nu mai înseamnă mare lucru”, a spus Lili Sandu, la Fresh by Unica.

O vreme, părinții au fost cei care i-au îndemnat să facă și acest pas, însă și ei s-au relaxat, iar Lili și Silviu nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

„N-am simțit diferența asta de vârstă pentru că el este foarte așezat. A plecat la fel ca și mine destul de devreme de acasă, a umblat în toată lumea asta, și-a câștigat banii. Nu au existat goluri. Câteodată eu sunt mult mai analitică. (…) La el e mult mai simplu. (…) Dar suntem la fel de nebuni, ne place să petrecem”, a mai spus Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

Lili Sandu și Silviu Țolu au împreună un băiețel, Thomas, în vârstă de trei ani și jumătate. „Silviu este un tată foarte bun, special din toate punctele de vedere. Sunt norocoasă”, a mai spus Lili pentru sursa citată.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *