Cântăreața Pink și-a întrerupt un concert la Sydney după ce o fană a intrat în travaliu. „Este emoționant. Chiar nu știu ce să spun”

Cântăreața Pink și-a întrerupt un concert la Sydney după ce o fană a intrat în travaliu. „Este emoționant. Chiar nu știu ce să spun”

Concertul lui Pink de la Sydney, Australia, a avut parte de un eveniment neașteptat când o fană a intrat în travaliu în timpul spectacolului, scrie NBC News. Artista a întrerupt concertul și a felicitat-o pe proaspăta mamă.

O înregistrare video postată pe rețelele de socializare a surprins momentul în care cântăreața a făcut o pauză în spectacolul său de vineri seară de la Allianz Stadium din Moore Park, după ce fanii au alertat-o că o femeie aflată în față avea nevoie de asistență medicală, potrivit postului local 7News.

Pink abruptly stops concert after woman goes into labor in the middle of the mosh pit https://t.co/HcfkNqDfjt pic.twitter.com/AlQGLH5y59

— New York Post (@nypost) February 9, 2024

„Este emoționant”, a spus Pink în videoclip. „Chiar nu știu ce să spun. … Mult noroc. O să fie grozav”.

Ulterior, Pink a comentat momentul într-o postare pe Instagram.

„A fost o zi umedă!!!!! Fie că plouă, fie că e soare – suntem aici”, a scris ea, referindu-se la ploaia torențială din timpul spectacolului ei.

„Am ajutat la aducerea pe lume a unui copil, am găsit un nou baton de ciocolată preferat- Jamo și-a făcut debutul, iar eu am supraviețuit întregii mele familii. (…) Sunt atât de fericită că sunt aici!!!!!!”.

Este a doua oară când un fan a intrat în travaliu în timpul turneului „Summer Carnival” al lui Pink. În iulie, o spectatoare de la concert, Angela Mercer, a intrat în travaliu la un spectacol din Boston și a mers la spital pentru a naște, a relatat E! News.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *