Interlop din București, arestat preventiv după ce şi-a împuşcat cu un pistol cu bile vărul, pe care îl suspecta că e amantul soției sale

Interlop din București, arestat preventiv după ce şi-a împuşcat cu un pistol cu bile vărul, pe care îl suspecta că e amantul soției sale

Un interlop din București, cunoscut cu porecla Robert Yoc, a fost arestat preventiv după ce l-a împușcat în antebraţ cu un pistol cu bile pe vărul său primar, pe care îl suspecta că avea o relaţie extraconjugală cu soţia sa. Bărbatul se afla deja sub control judiciar pentru altă infracțiune.

Incidentul a avut loc pe 6 februarie, în sectorul 4 al Capitalei. Polițiștii au fost sesizați atunci de „un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.00, ar fi suferit o plagă prin împușcare, în regiunea antebrațului”, a transmis duminică, 11 februarie, Poliția Capitalei.

Polițiștii au mers la fața locului, iar din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul a fost împușcat de un alt bărbat, cu un pistol cu bile de cauciuc, „în urma unor divergențe privind o presupusă relație extraconjugală cu soția sa”.

Ulterior, bărbatul a fost transportat de către un echipaj de prim-ajutor la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Bărbatul împuşcat este văr primar cu suspectul, un temut interlop cunoscut cu porecla Robert Yoc, iar incidentul a avut loc în bucătăria locuinţei, potrivit news.ro.

Robert Yoc se afla deja sub control judiciar pentru o tentativă de omor din anul 2021. El este cunoscut şi pentru că a fost implicat în scandaluri cu clanul Cămătaru.

La 9 februarie, polițiștii au făcut percheziție domiciliară, fiind identificat și ridicat pistolul pe care acesta l-a folosit la comiterea faptei.

„Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat, cu sprijinul polițiștilor Secției 19 și condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile”, a precizat Poliția Capitalei.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *