Actrița Alexandra Velniciuc, momente grele în timpul unui spectacol. „Am jucat cu branula pe mână. Aveam niște dureri infernale”

Actrița Alexandra Velniciuc, momente grele în timpul unui spectacol. „Am jucat cu branula pe mână. Aveam niște dureri infernale”

Alexandra Velniciuc, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru. Vedeta a vorbit recent despre meseria pe care o practică de ani și despre momentele grele din timpul spectacolelor. În cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, Alexandra Velniciuc a povestit că, în urmă cu mulți ani, a leșinat pe scenă, din cauza unei pneumonii.

„Am jucat cu branula pe mână, într-o criză renală cumplită. Aveam niște dureri infernale. Aveam branula pusă, stăteam pe tocuri și imediat după mă duceam la spital, să îmi facă perfuzie, ca să îmi revin din durerile alea infernale și mi s-a întâmplat să joc cu o pneumonie cruntă prin 2013 – 2014 cu temperatură mare, îmi ardeau ochii, am jucat tot spectacolul și la aplauze când m-am aplecat să fac reverența în fața publicului, mi s-a rupt filmul și am căzut în cap, în primul rând.

Mi s-a întâmplat asta, mi-am pierdut cunoștința. Există o vorbă în profesia noastră. Doar dacă ești mort nu joci. Dacă e un caz de forță majoră, înțelegem și anulăm spectacolul, dar de obicei, actorii se cam mobilizează și joacă“, a povestit Alexandra Velniciuc la Xtra Night Show, potrvit VIVA!

Chiar dacă spune că se simțea rău atunci și a ajuns pe mâinile medicilor imediat după spectacol, Alexandra Velniciuc a declarat că nu s-a gândit să ia o pauză sau să renunțe definitiv la meseria ei.

„Îmi voi plăti un azil în avans, să știu să plec cu demnitate

Alexandra Velniciuc nu a vrut să devină mamă, deși mulți au sfătuit-o să facă asta. Vedeta a luat o decizie radicală cu privire la viitorul ei.

„Mi-am promis că puțin mai încolo, nu acum chiar de la 40, dar puțin mai încolo, îmi voi plăti un azil în avans, să știu să plec cu demnitate!

Să mă duc acolo, să fie frumos, să fie civilizat, să am cu cine socializa, să pot pleca de acolo să mă plimb, să mă duc la teatru, să mănânc cu cine îmi face plăcere, sperând că voi fi bipedă și că voi fi cu mintea la purtător, dar am învățat din această lecție splendidă de viață. De ce să ne cramponăm, de ce să ne cramponăm de ceilalți, de ce să-i împovărăm pe ceilalți?!

Bunicile mele au avut șansa să fie pe picioarele lor, să fie sănătoase până cu două, trei luni înainte de a se prăpădi, dar eu nu le-am simțit pe ele ca pe o povară.

Deși îmi făcea plăcere, deși bunică-mea de aici, din țară, nu mai putea să se ducă să-și încălzească mâncarea, îmi făcusem un program, eu mă duceam îi pregăteam tot.

Săraca, o dată am avut filmare și s-a dus și și-a luat mâncarea și-a pus-o pe calorifer, că știa că nu pot eu să vin. Adică, lucruri, gesturi, dar nu mi-a fost greu cu ele. Nu cred în teoria aia că îmi fac un copil ca să aibă grijă de mine. Nu, copilul trebuie să aibă grijă de el și de viața lui!”, a declarat Alexandra Velniciuc în emisiunea FRESH by UNICA, anul trecut.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *