Dani Oțil, detalii neașteptate din culisele Power Couple. „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

Dani Oțil, detalii neașteptate din culisele Power Couple. „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

Dani Oțil este prezentatorul emisiunii Power Couple, emisiunea care a început recent la Antena 1. Acesta a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre concurenti și a recunoscut că nu ar fi vrut să participe la sho împreună cu soția lui.

„Nu este o bătălie a sexelor. Este un concurs între cupluri, dar cu siguranță doamnele care se vor uita de pe canapea la ”Power Couple” vor ține cu fetele și vor zice de foarte multe ori: ”ți-am zis eu”.

Eu după câteva episoade m-am cam prins și am început să țin cu fetele. În primul rând că băieții aveau tendința ca la probe identice să renunțe sau să abandoneze. Deci după ”Power Couple” țin puțin mai mult cu fetele”, a dezvăluit Dani Oțil puțin din culisele show-ului, pentru Ego.

Show-ul în sine este bazat pe diferite probe, inclusiv de îndemânare și curaj, probe pe care Dani Oțil le-a testat înainte de a începe filmările.

„Având în vedere că am testat mare parte din probe. Cam pe toate. Pot să zic că în condiții perfecte, doar noi băieții, la sală, da, am fi făcut treaba. Dar în combinația asta cu totul cu soție, care și ea în timpul ăsta trebuie să facă ceva. Nu. Eu nu cred că aș fi trecut de săptămâna unu la probe. Am încredere în Gabriela, dar nu am încredere în mine”, a mai adăugat Dani Otil.

Prezentatorul TV spune că nu obișnuiește, ca atunci când ajunge acasă, să discute cu soția lui probleme legate de job. Dani are o regulă clară, iar în acest fel lucrurile functionează mult mai bine.

„Eu duc povara unei familii în care tata vorbea cu mama despre ce s-a întâmplat la Combinat și prefer să nu povestesc decât dacă s-a întâmplat ceva wow. Dar pot să spun un alt lucru. Soția mea nu știe cine a fost eliminat, nu cred că știe din 9 cupluri de mai mult de 2 că au renunțat sau au fost eliminate.

Deși sigur nu știe cine este în ultimele episoade și ne vom uita la show-ul ăsta ca un cuplu normal, fără să-i spun cine a câștigat. Noi ținem la treaba asta. La fel la ”America Express”, la celelalte show-uri ale Antenei 1. Deși am probabil resursele să aflu cine a câștigat, nu vreau să aflu niciodată”, a explicat prezentatorul show-ului ”Power Couple”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *