Mihai Bobonete i-a luat apărea Antoniei în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu este vreo proastă care habar n-are să vorbească limba română”

Mihai Bobonete i-a luat apărea Antoniei în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu este vreo proastă care habar n-are să vorbească limba română”

Mihai Bobonete a fost recent invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a avut numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei. Actorul din „Las Fierbinți” i-a luat apărarea iubitei lui Alex Velea, după ce a fost criticată că nu vorbește corect limba română.

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă de-a lungul timpului a fost aspru criticată pentru faptul că nu vorbește întotdeauna corect limba română. Puțini sunt cei care știu faptul că artista a locuit în Statele Unite ale Americii până în urmă cu câțiva ani.

De multe ori, iubita lui Alex Velea a refuzat să apară la TV sau la podcast-uri, pentru că se temea că oamenii o vor judeca pentru greșelile sale gramaticale.

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Mihai Bobonete a dezvăluit că Antonia a acceptat propunerea de a apărea la podcastul său. Juratul de la „Românii au talent” a lăudat-o pe logodnica lui Alex Velea și a spus că este o femeie minunată. Se știe că prezentatorul de la PRO TV, Cătălin Măruță, nu are o relație foarte bună cu artistul, însă cu toate acestea, el a lăudat-o pe Antonia, precizând că și-ar dori să vorbească limba engleză la fel de bine ca ea.

Mihai Bobonete: Ce ai avut la podcast ultima dată? Că a fost ceva serios. Am vrut să chem și eu, dar a fost serioasă discuția..

Cătălin Măruță: Am avut unul fain de tot, cu Dan Oros, care a fost la Google.

Mihai Bobonete: Aaa… Bravo! Tu acum te-ai axat pe valori internaționale. Eu am făcut cu Antonia.

Cătălin Măruță: Păi cum?! Că și Antonia este internațională

Mihai Bobonete: Să știi! Chiar vorbeam cu Antonia. Ea e o persoană foarte dragă mie, pentru că eu și Alex suntem frați din Craiova, deci na… tu ești la Târgu Jiu. Chiar așa am început podcastul, «Știai că puteai fi nevasta mea? Și am zis, simplu. El a plecat mai devreme, pentru că a avut aia cu Star-ul și nu știu ce». Eu de Velea eram la un cartier distanță.

Cătălin Măruță: Și nu te-a sunat Velea după aceea? Sau încă nu a văzut podcastul?

Mihai Bobonete: Nu, pentru că suntem prieteni. (…) Ziceam că Antonia este o persoană foarte drăguță așa, dar faptul că a trăit și a crescut acolo, dacă uneori mai face câte un dezacord sau ceva nu este că e vreo proastă care habar n-are să vorbească limba română. Efectiv, ea a crescut și s-a născut vorbind limba engleză.

Cătălin Măruță: Da, are și accentul acela. Mie mi-ar plăcea să vorbesc prost româna cum vorbește ea, dar să am accentul acela și să știu engleza aia.

Mihai Bobonete: Așa zic și eu, dar nu vezi că la Duolingo nu trec de nivelul 2.

Motivul pentru care Antonia refuză să apară la TV

Cântăreața a locuit mulți ani în America, astfel că nu se exprimă mereu bine în limba română. De teama de a nu fi criticată, pentru greșelile pe care le face, Antonia refuză să vorbească în fața camerei de filmat.

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des. E evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română mă blochez. De aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi. Simt că nu mă voi exprima corect.

Mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: «Ești proastă, nu știi să vorbești». De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face. Cine vrea doar să haterească, tot o va face”, a spus Antonia pe contul său de Instagram.

Cântăreața a crescut de la vârsta de 5 ani în America, după ce părinții ei au decis să părăsească România. Ei au locuit o perioadă în Utah, după care s-au mutat în Nevada, mai exact în Las Vegas – la acea vreme, Antonia avea 13-14 ani, după cum a mărturisit într-un interviu mai vechi.

„Părinții mei și-au creat un stil de viață cât de cât OK pentru mine, să nu simt cumva că îmi lipsește ceva. Ne-am mutat în America pentru asta, să-și refacă viața de la zero, și mi-au oferit tot ceea ce am avut nevoie, dar în primul rând toată iubirea lor. Părinții mei mi-au dat întotdeauna multă afecțiune și încredere, m-au susținut cu muzica, am studiat muzică acolo în America, făceam ore de canto. Și îmi place că am moștenit acest lucru de la ei: să dau iubire mai departe, să ofer familiei mele, acum, că am și eu o familie. Mi se pare că este foarte important să oferi dragoste și afecțiune”, spunea iubita lui Alex Velea în urmă cu ceva timp.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *