Reacția lui Gheorghe Turda atunci când a aflat că Elena Merișoreanu, colega lui de breaslă, a apelat la intervențiile estetice. Ce crede despre Bianca Drăgușanu

Reacția lui Gheorghe Turda atunci când a aflat că Elena Merișoreanu, colega lui de breaslă, a apelat la intervențiile estetice. Ce crede despre Bianca Drăgușanu

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu sunt doi dintre cei mai apreciati artiști de muzică populară. Ce doi sunt și prieteni, participând de multe ori împreună la diverse evenimente. Recent, cântăreata a dezvăluit că a apelat la o nouă intervenție estetică, iar acum, întrebat despre acest subiect, Turda a avut o reacție neașteptată.

Întrebat despre Elena Merișoreanu și intervențiile estetice la care apelează aceasta, Gheorghe Turda nu a dorit să-și dea prea mult cu părerea, precizând doar că fiecare este liber să facă ceea ce își dorește, pe banii lui.

„Nu intru în discuții despre operațiile estetice ale Elenei Merișoreanu, mi-a fost și colegă, nu comentez aspectul fizic al cântăreților.

Pe banii lui, fiecare își face ce vrea. Dacă bărbații n-au ceva să-și pună, dacă femeile au nevoie să-și dea ceva jos să-și dea, e alegerea fiecăruia! Iar despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam, și ele operate estetic, ce să spun? Sunt mult prea tinere față de nivelul meu de cultură și nu mă interesează ce fac ele!”, a menționat Gheorghe Turda, pentru Playtech Știri.

Elena Merișoreanu nu s-a ferit niciodată să dezvăluie că apelează la medicul estetician, așa că recent a apelat la o altă intervenție pentru a scăpa de pleoapele căzute.

„Nici nu a durat 10 minute operația și nu m-a durut deloc. A făcut cu laserul, taie acel surplus de piele. M-am învinețit mai mult sub ochi, nu mult, dacă mi-aș pune ochelari, nu s-ar vedea.

Când voi scoate firele, până atunci îmi va trece. Oricum, nici nu simt că mi-am făcut ceva. Erau la clinică fete tinere. Eu de ce să nu îmi fac? Sincer, mă deranja când mă machiam că era un pic pleoapa lăsată peste ochi. Acum nu se vede, că sunt umflată. Acum două zile m-am operat, dar să știi că nu am simțit absolut nimic. Doar când mi-a făcut anestezia locală, a folosit laser”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru sursa menționată anterior.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *