O șoferiță a fost încătușată, după ce a devenit agresivă când a fost prinsă în trafic cu numere false pe un drum din Dâmbovița

O șoferiță a fost încătușată, după ce a devenit agresivă când a fost prinsă în trafic cu numere false pe un drum din Dâmbovița

Șoferiţa în vârstă de 35 de ani a fost prinsă, duminică, în trafic de poliţişti, în localitatea Potlogi, județul Dâmbovița, cu plăcuţe de înmatriculare aparţinând altei maşini. Femeia a devenit agresivă cu oamenii legii la momentul controlului, informează Agerpres.

„Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Titu, în timp ce se aflau pe raza localităţii Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate. În momentul controlului, după ce poliţiştii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate, plăcuţele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul, şoferiţa ar fi manifestat un comportament agresiv verbal şi a refuzat să coopereze cu poliţiştii, moment în care aceştia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie în vederea luării măsurilor legale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

În ceea ce-i privește pe polițiștii care au intervenit, IPJ Dâmbovița a anunțat că se fac verificări cu privire la comportamentul lor.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *