Alex Velea și Alina Eremia, primele reacții după ce un bărbat a fost înjunghiat mortal la o petrecere la Padina

Alex Velea și Alina Eremia, primele reacții după ce un bărbat a fost înjunghiat mortal la o petrecere la Padina

O petrecere dintr-un hotel din zona montană Padina, la care participau, printre alții Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, a devenit locul unei crime, după ce un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui conflict spontan.

Alex Velea, care a fost filmat alături de cei trei suspecți de crimă, a reacționat pe Instagram, după ce a fost audiat ca martor.

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu, alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, este mesajul transmis de Alex Velea. 

La rândul ei, Alina Eremia a transmis că nu a fost prezentă la evenimentul în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața, ci la altul, organizat în aceeași locație, de reprezentanții hotelului din Padina.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri e falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoane implicate”, a scris Alina Eremia pe contul său de Instagram. 

Incidentul s-a produs la hotelul de patru stele Belmont din zona Padina, județul Dâmbovița, după un conflict iscat la o petrecere.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, suspecți de crimă au fost reținuți pentru 24 de ore, a anunțat, duminică seară, IPJ Dâmbovița.

Principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu Marin, zis Solomon, în vârstă de 31 de ani.

FOTO: Hepta

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *