Care sunt cel mai bine plătite locuri de muncă din retail

Care sunt cel mai bine plătite locuri de muncă din retail

Retailul este cel mai mare angajator de pe piața muncii, dar și unul dintre cele mai atractive în cazul anumitor posturi scoase la bătaie.

Un director comercial câștigă în medie 8.500 de lei net pe lună, un coordonator zonal încasează 6.500 de lei în același interval, în vreme ce un manager de achiziții primește 6.000 de lei, arată datele Salario, comparatorul de salarii realizat de eJobs.

Concomitent, un responsabil de depozit pleacă la final de lună cu 5.000 de lei, mai arată datele.

„De regulă, tinerii fără experiență sau cei aflați la început de carieră se orientează către joburile din acest domeniu. Spre exemplu, de la începutul anului, angajatorii au scos la bătaie aproximativ 9.000 de locuri de muncă pentru care au primit peste 400.000 de aplicări”, spune Roxana Drăghici, șefa de vânzări la eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare de forță de muncă din România.

„Deși joburile din retail sunt adesea privite ca o rampă de lansare către alte poziții, candidații ar trebui să știe că există și poziții bine plătite. În ciuda salariului mediu din domeniu de 3.600 de lei, cei care acumulează experiență și dezvoltă abilități diverse pot avansa către roluri importante, cu salarii semnificativ mai mari”, explică Drăghici.

26.000 de posturi disponibile

În acest moment, pe eJobs.ro sunt disponibile peste 26.000 de locuri de muncă în România și în străinătate.

Comparatorul de salarii funcționează pe baza datelor introduse de utilizatorii săi.

Până în prezent, peste 700.000 de specialiști și-au introdus veniturile.

Trustul de presă Ringier, care publică ziarul Libertatea, deține și platforma eJobs.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *