Cum arată Mihai Onilă, membrul trupei AXXA, după ce a ținut postul de 40 de zile. Artistul a băut doar apă și a slăbit mult

Cum arată Mihai Onilă, membrul trupei AXXA, după ce a ținut postul de 40 de zile. Artistul a băut doar apă și a slăbit mult

Mihai Onilă, în vârstă de 53 de ani, unul dintre soliștii trupei AXXA, a luat o decizie radicală la început de an. Artistul a tinut post timp de 40 de zile, timp în care a băut doar apă. El a explicat de ce a luat această decizie. Interpretul care cântărea 86 de kilograme, a ajuns la 68.5 de kilograme, iar transformarea este șocantă.

„Vă salut pe toți cu iubire și respect! Astăzi , închei cele 40 de zile de post cu apă ! Adică cum ? Simplu ! Timp de 40 de zile nu am consumat nici un fel de mâncare fizică ! Am trăit doar cu apă ,în vreo 2 zile am consumat câte un pahar de suc de portocale , și în alte 2-3 zile am consumat un amestec de ceai din 5 plante ! Asta a fost tot !

Acum , am să explic DE CE ! De ce am făcut acest lucru și de ce am făcut acest post ! În tinerețe am fost foarte însetat de CUNOAȘTERE ,și că orice mirean am început cu citirea Bibliei ,pe care am mai spus-o și o mai spun ,mi-am permis să o citesc și să o recitesc de 10 ori ,da asta am spus de ZECE ORI !

După ce am citit Noul Testament am simțit că drumul vieții mele va fi cumva o căutare și o urmărire a pașilor și a drumului pe care a mers Iisus Christos , nu știu cât am reușit să urmez din toți pașii Lui , dar unul dintre visurile mele a fost chiar Postul cu Apă de 40 de zile pe care Iisus l-a ținut !

Mi-am dorit asta de când ,că și Iisus Christos ,am împlinit vârsta de 33 de ani ! Nu am reușit atunci , dar astăzi peste 20 de ani de când mi-am trasat acest scop ,mi l-am îndeplinit !

Iată cum , am intrat eu în anul 2024 ,îndeplinindu-mi cea mai arzătoare dorință ,aceea de a ține postul cu apă de 40 de zile !

Acum și aici , țîn să precizez că acest post ,l-am ținut din motive total proprii și personale și fără nici un fel de legătură cu absolut nici o altă persoană din lumea această , că atare , nu îmi doresc să dau curs nici unui fel de discuții de nici un fel în ceea ce privește alegerile mele personale !

Da , de peste 15 ani activez în lumea Spirituală în calitate de Terapeut ,dar chiar și asta , a fost ,este și va fi ALEGEREA MEA ! (…)”, a fost o parte din mesajul transmis de Mihai Onilă pe Facebook.

Artistul a primit zeci de mesaje de încurajare, iar o fană a fost curioasă să afle cât a slăbit în această perioadă.

„Felicitari, cat ai slabit in cele 40 de zile?”, a întrebat o prietenă din mediul virtual

„Am pornit de la 86.4 și am ajuns astăzi când am încheiat postul la 68.5”, a răspuns Mihai Onilă.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *