Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat din nou. Gestul făcut de iubitul vedetei pentru a fi iertat

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat din nou. Gestul făcut de iubitul vedetei pentru a fi iertat

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat din nou, după ce ei s-au despărțit recent. Fiul fostului ministru al economiei a arătat dovada că fosta prezentatoare TV l-a primit din nou în viața ei.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este cu năbădăi. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, însă până acum s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori. Ultima dată, aceștia s-au despărțit după ce omul de afaceri a ales să petreacă alături de Florin Salam în loc să îi fie alături iubitei sale, care se afla pe masa de operație, suferind o nouă intervenție estetică.

La scurt timp după ce s-a aflat de despărțirea lor, Gabi Bădălău a scos-o pe Bianca Drăgușanu la cumpărături, la un magazin de lux din Capitală. Fosta prezentatoare TV s-a întâlnit serile trecute cu iubitul ei și au discutat preț de câteva minute în mașina acestuia.

Acum, pe una dintre rețelele de socializare, Gabi Bădălău a postat o fotografie cu el și Bianca Drăgușanu, dovadă că cei doi formează din nou un cuplu. Fiul fostului ministru al economiei a luptat pentru iubirea vedetei, astfel că aceasta l-a primit înapoi în viața ei. Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Gabi Bădălău, după ce acesta nu i-a fost alături într-un moment în care avea mare nevoie de susținerea lui.

S-a speculat că Bianca Drăgușanu are o relație cu medicul ei estetician

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații, după ce s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu Auday Al-Ahmad, medicul estetician cu care vedeta s-a afișat după despărțirea de Gabi Bădălău. Reacția fostei prezentatoare de la Kanal D a răspuns tuturor curiozităților.

De câteva zile se zvonea că Bianca Drăgușanu are o relație cu Auday Al-Ahmad, medicul estetician care i-a fost alături atunci când Gabi Bădălău ar fi ales să petreacă alături de Florin Salam în momentul în care iubita lui avea nevoie de el.

Spynews.ro anunța recent că între vedetă și medicul estetician nu ar fi fost doar o simplă relație profesională. Se zvonea că Bianca Drăgușanu și Auday Al-Ahmad ar fi petrecut foarte mult timp împreună, iar apropiații lor spuneau că ar fi doar o chestiune de timp până vor forma un cuplu.

Acum, iubita lui Gabi Bădălău a dorit să lămurească zvonurile și a precizat că între ea și medicul estetician nu există decât o relație profesională. Bianca Drăgușanu a menționat că ea este imaginea clinicii și nu există nimic altceva între ei.

„O scurtă lămurire cu aspect la «îndrăgosteala» mea. Cu dr. Auday există doar o relație profesională, eu fiind imaginea clinicii”, a postat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Vedeta a apărut alături de medic în diferite ipostaze, iar fanii au observat chimia dintre ei. Bianca Drăgușanu a acordat un interviu pentru „Xtra Night Show”, emisiunea moderată de la Dan Capatos la Antena Stars, unde a mărturisit că Auday Al-Ahmad i-a fost alături în momentele în care Gabi Bădălău ar fi trebuit să fie lângă ea.

În cadrul interviului, medicul estetician a descris-o pe Bianca Drăgușanu ca fiind o „femeie de succes și o femeie perfectă”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *