Pactul pe care Liviu Vârciu l-a făcut cu soția lui, Anda Călin. „Dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea doamnei”

Pactul pe care Liviu Vârciu l-a făcut cu soția lui, Anda Călin. „Dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea doamnei”

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de aproape 8 ani și au împreună doi copii. Este cunoscut faptul că Liviu Vârciu are o pasiune costisitoare, care nu este pe placul iubitei lui, Anda Călin, însă se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere.

Prezentatorul TV și-a cumpărat o nouă mașină în urmă cu câteva luni și și-a mai achiziționat una, așa că a găsit o modalitate prin care să îi facă și pe plac partenerei.

Mai în glumă, mai în serios, Liviu Vârciu recunoaște că iubita lui este deranjată de pasiunea pentru mașini, dar chiar și așa, a găsit o metodă prin care să o mulțumească.

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

„Păi, de asta îmi iau și multe (n.r. – mașini) știi? Să am unde să dorm. Căci, dacă o fi să fie, cum sunt și personaj în «Bravo, tată!», serialul de pe Antena 1 dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu? Adică, dacă ea este fericită, știi cum e. Happy wife, happy life”, spunea recent Liviu Vârciu, la Star Matinal

Ce spune Anda Călin despre căsătoria cu Liviu Vârciu

Anda Călin și Liviu Vârciu formează un cuplu de 7 ani și au împreună doi copii. De-a lungul timpului, cei doi au mai vorbit despre momentul în care vor face pasul cel mare, însă nu a fost o prioritate pentru ei. Acum, partenera prezentatorului TV spune că evenimentul va fi unul intim, iar alături le vor fi oamenii importanți.

Anda Călin a mărturisit că probabil va avea loc și cununia religioasă și că evenimentul va fi departe de ochii curioșilor. „Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, a declarat Anda Călin, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Anda Călin mai spune că a reușit să îl transforme pe Liviu Vârciu într-un familist convins și că, de fapt, un rol important l-a jucat și faptul că prezentatorul TV își dorea, la momentul respectiv, o relație serioasă. De când formează un cuplu cu Anda Călin, Liviu Vârciu s-a schimbat total.

Acesta este dedicat familiei, iar cei doi sunt extrem de uniți. „Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat, poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață”, a mai spus iubita lui Liviu Vârciu.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *