Jurnalul lui Daniel Pavel la „Survivor All Stars”. Ce face prezentatorul când nu e la filmări: „Nu-mi ies din ritm”

Jurnalul lui Daniel Pavel la „Survivor All Stars”. Ce face prezentatorul când nu e la filmări: „Nu-mi ies din ritm”

Începe o nouă săptămână la „Survivor All Stars”, iar Daniel Pavel ne-a dezvăluit în exclusivitate ce se petrece în Republica Dominicană. Condițiile meteo nefavorabile au îngreunat filmările pentru show-ul de la PRO TV, iar Roxana Nemeș și Elena Marin au părăsit competiția.

În fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20.30, telespectatorii se pot bucura de un nou episod al mult îndrăgitului show „Survivor All Stars”. Ca în fiecare săptămână, Daniel Pavel ne povestește, în exclusivitate pentru Libertatea, ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat în Republica Dominicană.

Elena Marin și Roxana Nemeș au fost concurentele care au părăsit competiția „Survivor All Stars”, echipa Faimoșilor fiind cea care a avut cei mai mulți concurenți eliminați până acum.

Gazda show-ului de la PRO TV a povestit că vremea în Republica Dominicană le-a dat mari bătăi de cap în săptămâna ce tocmai a trecut. De asemenea, Daniel Pavel a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor două concurente care au părăsit recent competiția.

„Națiune Survivor,

Uneori pot începe acest jurnal și prin a spune că săptămâna ce a trecut nu a fost cea mai călduroasă și ne-am confruntat cu o vreme care nu a fost deloc de partea noastră. Un vânt puternic a vizitat Republica Dominicană, însă asta nu ne-a împiedicat nicio secundă să filmăm pentru a vă aduce în case sezonul suprem, Survivor All Stars. Și vă spun sincer că nicio problemă meteorologică nu poate bate momentul în care deschid dimineața mesajul care mă anunță că am fost iar primii în topul preferințelor voastre. Este cea mai frumoasă și mai motivantă dovadă a faptului că sunteți și că ne suntem!

„Elena Marin și Roxana Nemeș sunt dovada clară a puterii pe care o obții atunci când știi ce vrei”

A fost o săptămână la fel de năbădăioasă și în competiție, de la micile conflicte rezolvate în aplauze deschise ale tribului și până la seara de joi, când am pierdut două componente din echipa roșie. Le-am stins flacăra cu o mare emoție – atât Roxanei, cea care mi-a dovedit cât este de curajoasă când a câștigat duel după duel, cât și Elenei, cea care în urmă cu 3 ani petrecea peste 6 luni în junglă, iar apoi revenea acasă, unde a fost nevoită să ajungă la diferite operații. Cele două sunt dovada clară a puterii pe care o obții atunci când știi ce vrei, atunci când nu vrei să crezi că ceva este imposibil”, ne-a spus Daniel Pavel.

„Este sezonul în care surprizele se țin lanț”

Prezentatorul le-a transmis fanilor emisiunii „Survivor” că sezonul All Stars este plin de surprize plăcute. De asemenea, Daniel Pavel a povestit cum își petrece ziua liberă, iar viitoarea lui soție, Ana, îi este alături, în Republica Dominicană.

„«O premieră absolută pune triburile pe jar!», cam așa sună mesajul transmis de colegii mei din echipa de Creație către voi, cei de acasă, când vă aduc aproape promo-ul pentru săptămâna cinci din show. Ei bine, da! Vă spun doar atât – nu ratați nicio ediție pentru că s-ar putea să rămâneți cu gura căscată… în cel mai bun sens. Pentru că așa cum v-am spus de la început, aici este sezonul în care surprizele se țin lanț, așa că nu ne oprim nicio secundă.

„Nu-mi ies din ritm, desigur, rămân conectat la concurenți și la ceea ce se întâmplă cu ei”

Ca-n fiecare săptămână, revin acum spre lucrurile mele, cele pe care uneori poate nu apuc să vi le arăt tuturor. Chiar astăzi (duminică) am o zi liberă de filmare, iar gândul deja îmi zboară spre o plimbare, o cafea, o carte bună sau doar o vreme pentru mine și Ana. Nu-mi ies din ritm, desigur, rămân conectat la concurenți și la ceea ce se întâmplă cu ei, dar cât timp ei își duc traiul pe insulă, eu încerc să-mi amintesc puțin și de lucrurile puse momentan pe pauză pentru a fi aici 100%. Primesc des întrebări despre locuri pe care le recomand din Dominicană și uite așa îmi dau seama că după un sezon, mi-ar trebui o perioadă în plus să bifez toate acele locuri (ha, ha)”.

În încheiere, Daniel Pavel a transmis: „Dragilor, timpul nu stă pe loc, cu atât mai puțin aici, în vremea aridă dominicană. Așa că pentru mine e momentul să mă pregătesc de ultima filmare din această săptămână. Promit să vă mai aduc câteva imagini de culise pe conturile mele de social media, iar orice ar fi, vă dau întâlnire, marți, miercuri și joi, de la 21.30, la PRO TV!

Acestea fiind spuse, Domnu’ Dan vă salută și vă îmbrățișează de pe nisipul fierbinte dominican!”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *