Circulație blocată la metrou, la stația Unirii 2 în urma unui incident

Circulație blocată la metrou, la stația Unirii 2 în urma unui incident

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a murit, luni, după ce s-a aruncat în faţa unui tren, în staţia Piaţa Unirii 2, informează News.ro. Metrorex anunţă că circulaţa metrourilor este blocată.

UPDATE ora 13:15. Începând cu ora 12:52, circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11.39. La faţa locului au ajuns reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. „A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, iar în acest moment echipele de salvatori au extras victima. Acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, SMURD. În sprijin este echipa de salvatori aparţinând Metrorex”, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a murit.

Metrorex precizează că traficul este blocat. „În jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis compania.

În prezent, circulaţia trenurilor de metrou se face în pendulă între Eroii Revoluţiei – Berceni linia 1, Eroii Revoluţiei – Universitate linia 2, Universitate – Pipera linia 1.

***

*Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între orele 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro.

*Helpline DepreHUB: Pentru sprijin și prim-ajutor psihologic puteți contacta hub-ul antidepresie, primul de acest fel din România, la numărul de telefon 037 445 6420 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea). Linia este deschisă nonstop. În cazul în care simțiți că sinuciderea este iminentă, apelați de urgență 112.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *