Power Couple România, 12 februarie. „Când am văzut că ne învârtim într-o mașină, am înțeles că va fi rău!”

Power Couple România, 12 februarie. „Când am văzut că ne învârtim într-o mașină, am înțeles că va fi rău!”

Intensitatea probelor crește la Power Couple România! Începe a doua etapă a celei mai incitante competiții a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil: în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 20:30, urmează proba bărbaților – un test ca o rostogolire palpitantă printre amintiri.

Astfel, domnii vor avea de răspuns la întrebări legate de relațiile lor, în timp ce se află într-o mașină învârtită ca la rotisor. Mai mult decât atât, răspunsurile la întrebări vor fi doar numere care vor face parte dintr-o ecuație ce trebuie rezolvată în aceste condiții de stres.

După descoperirea probei care îi așteaptă, concurenții nu și-au ascuns temerile. „Sincer îți spun, nu știu dacă eu aș investi la proba asta la fel de mult cât a investit Roxana la proba «Au, mami!»”, a spus Cătălin Bucur.

„Am niște emoții fantastice. Mi-e teamă că Mădălina va investi foarte mulți bani, pentru că ea știe că eu sunt bun la matematică și nu se va gândi că va trebui să ne învârtim. Mie mi-e rău și când mă dau în leagăn cu viteză. Când am văzut că ne învârtim într-o mașină la rotisor, am înțeles că va fi rău”, a spus Emi Popescu.

„Eu aș investi în mine 1 euro la proba asta. 50 de cenți, dacă ar exista această variantă”, a declarat Lino. „Mă aștept să fiu rostogolit într-un fel în care să mi se facă rău și proba să fie atât de complicată, încât să nu pot răspunde la întrebările despre relația mea cu Oana”, a comentat Radu Siffredi.

Pentru ca efectul rostogolirii să fie și mai dramatic, mașina se va afla într-un alt peisaj spectaculos din insula malteză Gozo: este vorba despre platoul stâncos de la Ta’Cenc, atracția turistică aflată în cel mai înalt loc din Gozo, la 150 metri desupra Mării Mediterane, oferind priveliști impresionante.

Doamnele vor investi în această probă, din bugetul oferit de Dani Oțil, în funcție de încrederea pe care o au că partenerii lor vor trece peste această provocare – iar sumele investite sunt o decizie esențială, pentru că perechea care pierde cei mai mulți bani este cu un pas mai aproape de propunerea spre eliminare.

Astfel, după plecarea lui CRBL și a Elenei la finalul primei etape a competiției, calculele se fac cu și mai mare grijă acum în Camera Investițiilor. Urmează o seară trepidantă la „Power Couple România – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu!

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *