Avarie în Sectorul 4 din Bucureşti. Locuitorii din peste 1.100 de blocuri au rămas fără apă caldă. Când se rezolvă problema

Avarie în Sectorul 4 din Bucureşti. Locuitorii din peste 1.100 de blocuri au rămas fără apă caldă. Când se rezolvă problema

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat luni, 12 februarie, că furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire va fi oprită până pe 14 februarie, ora 23.30, pentru aproximativ 1.100 de blocuri din Sectorul 4, din cauza unei avarii la Magistrala Berceni.

„Avaria s-a produs pe Magistrala Berceni, pe strada Turnu Măgurele, în zona complexului comercialGrand Arena Mall pe conducta cu diametrul de 1000mm. Magistrala are o vechime de peste 55 deani, anul punerii în funcțiune fiind 1968”, a transmis Termoenergetica.

De dimineață, echipele de intervenție au încercat izolarea avariei din căminul de manevre situat la intersecția străzii Luică cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu, dar din cauza volumului mare de apă, care nu a putut fi evacuată, a fost necesară închiderea magistralei din incinta CTE Progresu, până la evacuarea apei din acest cămin.

„Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură va fi sistată până în data de 14 februarie 2024, ora 23.30, însă pe măsură ce intervenția se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune înainte de termenul estimat”, a mai precizat compania.

Punctele termice care alimentează imobilele din zona Tineretului nu vor fi afectate.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *