Adevărul despre divorțul dintre actorul Adrian Titieni și Adriana, a doua soție. A fost sau nu Alexandru Papadopol motivul despărțirii

Adevărul despre divorțul dintre actorul Adrian Titieni și Adriana, a doua soție. A fost sau nu Alexandru Papadopol motivul despărțirii

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat în 2019, iar actorul s-a mutat într-un apartament din București. La scurt timp, acesta a fost surprins sărutându-se cu soția fostului său profesor de teatru, Adrian Titieni.

S-a spus atunci în presă că cei doi actori ar fi format un cuplu de aproape un an. Actorul Adrian Titieni a dezvăluit însă că el a fost cel care a băgat divorț, încă din 2017. Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, Adrian Titieni a făcut noi dezvăluiri în ce privește divorțul de cea de-a doua sa soție, Adriana Irimescu.

„Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși.

Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor.

Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului, eu nu ea….

În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta.

Copiii au rămas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, a povestit actorul, la Metropola TV, potrivit Click.

Adrian Titieni a vorbit și despre prima sa soție, care a luat decizia să se mute în Germania, unde a început o nouă viață.

„(…) Prima soție a fost geolog și a plecat după 1990 să-și dea doctoratul în Germania. Nu am vrut să plec, am văzut Germania și nu era ce am visat. În aceea perioadă, credeam cu toții că o să întoarcem lumea pe dos. Ea a vrut să rămân și eu în Germania, eu am decis să mă întorc în țară”, a spus actorul.

După două căsnicii, actorul dorește să-și petreacă ultimii ani din viață singur

„Iubirea vieții mele poate apare acum la 60 de ani, cine poate ști ce se va mai întâmpla?! Nu cred că există o singură iubire în viață. Dar, se întâmplă să întâlnești persoana care zici că e aleasa.

Mi s-a întâmplat cu mai multe persoane. Cred totuși că am trăit o imposibilă iubire, ceva irațional, puternic afectiv. Cred într-o relație serioasă, de lungă durată, de zeci de ani.

Cred că o relație poate rezista cu respectul pentru celălalt și cu o posibilă ancoră în relație. Adică îl iei la 20, dar la 40 de ani nu mai e la fel.

Am o fată medic neonatolog în Viena și un nepot, Ștefan Aurel. A doua fiică, Ariadna, este tot medic pediatru la Spitalul Gomoiu, e rezident. Ea a știut dintotdeauna că vrea să se facă medic, deși a făcut și filme. Nici pe ea, nici pe Marc nu-i interesează actoria. Marc e scenarist.

În prezent filmez, sunt angajat la Odeon și sunt alte două teatre la care colaborez. Dar obosesc, e vârsta. Acum stau singur, doar cu Marc. Aștept pensia, va fi momentul meu de echilibru, de relaxare.

Mi-aș dori un loc în Grecia, să mă întâlnesc în fiecare zi cu infinitul mării. Vreau să trăiesc autonom și să-mi port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”, s-a mai confesat actorul.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *